BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Hahaaaaaaa
Imas djevojke koje itekako biraju,prvenstveno zbog svog zdravlja jarane.
Nije sve u novcu.
Evo kad tvrdiš suprotno de nam navedi jednu vrhunsku poput Ramajane a da je bio neko ko juri akrepe.
Prvo i muškarci koji idu kod elite,neće ići kod babe na otes ili juriti romkinje za 20eura.
Poenta je da ni kod tih nisi siguran da neko od klijenata nije išao kod akrapa. Ljudska psiha je čudo kad pogledaš ljudi plate više neku sisatu polovnjacu nego top curu od dvadeset godina, drugima opet fetiš romkinje itd.

Hahaaaaaaa
Imas djevojke koje itekako biraju,prvenstveno zbog svog zdravlja jarane.
Nije sve u novcu.
Evo kad tvrdiš suprotno de nam navedi jednu vrhunsku poput Ramajane a da je bio neko ko juri akrepe.
Prvo i muškarci koji idu kod elite,neće ići kod babe na otes ili juriti romkinje za 20eura.
Tako je.
Kad sam razgovarao s Ramajanom o tome da li želi da joj preporučim svog prijatelja koji je ok,rekla mi je nemoj molim te. Nije joj potrebno više klijenata. Ona bira i zadržava one koji njoj vrijede. Zna ona za ovaj forum ali joj ne pada na pamet ovdje se reklamirati.
Ona je primjer djevojke u ovom poslu koju ne može svako imati.

Tako je.
Kad sam razgovarao s Ramajanom o tome da li želi da joj preporučim svog prijatelja koji je ok,rekla mi je nemoj molim te. Nije joj potrebno više klijenata. Ona bira i zadržava one koji njoj vrijede. Zna ona za ovaj forum ali joj ne pada na pamet ovdje se reklamirati.
Ona je primjer djevojke u ovom poslu koju ne može svako imati.
Apsolutno

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh