Ja kad god nisam bio drogiran oni/one su tvrdili da jesam..Ja turneje ko Aca Lukas

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja kad god nisam bio drogiran oni/one su tvrdili da jesam..Ja turneje ko Aca Lukas
ima search...Banjaluka imal išta?
nemosu tim sredinama ocekivat nijednu ne lupaj, cuj 30.. ponuda kod nas nikad losija, grad velicine sarajeva trea d aima bar 50ak aktivnih do koji mos svakodnevno doc, ima toliko oglasa ali cura nema toliko.. ako ne skontas procitaj nekoliko putaPa ne bi bas rekao da je niskom nivou ali eto, ne mozes ocekivati u Kladnju ili Bugojnu i nekim malim gradovima da ih imas 30 da biras, ali svi veci gradovi su jako lijepo pokriveni.
U Sarajevu imas od 80 do 800 maraka, pa koliko para toliko muzike.
Sad imas Ruskinja u Holidayu 4-5 spremne ko puske, sve bolja od bolje.
a bgte jebo pa ima broj pozovi.. ili da nacrtamo..Kako sa tim Ruskinjama stupiti u kontakt, to ove sa ege? Ili se to uzivo dogovara
Napisao sam da nije realno da ocekuje ni jednu a kamoli 30 u tim malim mjestima. Sto se tice Sarajeva ja sam zadovoljan trenutnom ponudom. To sto je nekome problem 100 eura da plati, to je vec druga pricanemosu tim sredinama ocekivat nijednu ne lupaj, cuj 30.. ponuda kod nas nikad losija, grad velicine sarajeva trea d aima bar 50ak aktivnih do koji mos svakodnevno doc, ima toliko oglasa ali cura nema toliko.. ako ne skontas procitaj nekoliko puta
Javi se u ppPozdrav ako ko ima neke cure zene koje nisu sa oglasa neka se javi imam 2 nisu sa oglasa srebrenik I tesanj I jedna odzak ako nemate nemoj tev se javaljat
100e nije problem čak je i pristojna cijena ali tražiti 200 do 300e za sat vremena pa nismo u Las VegasuNapisao sam da nije realno da ocekuje ni jednu a kamoli 30 u tim malim mjestima. Sto se tice Sarajeva ja sam zadovoljan trenutnom ponudom. To sto je nekome problem 100 eura da plati, to je vec druga prica
S obzirom da ta ista koja trazi 300eura radi po cijelom svijetu, da, trazit ce i ovdje 300eura.100e nije problem čak je i pristojna cijena ali tražiti 200 do 300e za sat vremena pa nismo u Las Vegasu
Ove što kažeš "profi" naplaćuju različito, zavisno od zemlje u kojoj su trenutno. Npr.u Albaniji sat 150 a kod nas 200-250e. Imao sam par prilika biti sa njima, kad je tamo ta cijena ovdje drugaS obzirom da ta ista koja trazi 300eura radi po cijelom svijetu, da, trazit ce i ovdje 300eura.
Pricam o profi djevojkama.
Od domacih rijetko koja da vrijedi vise od 100eura, jos je usluga nikakva, tu se slazem.
Da, ali u Albaniji imas 10x veci izbor nego ovdje..Ove što kažeš "profi" naplaćuju različito, zavisno od zemlje u kojoj su trenutno. Npr.u Albaniji sat 150 a kod nas 200-250e. Imao sam par prilika biti sa njima, kad je tamo ta cijena ovdje druga
nevjerujem.. nikad se njen broj nije vrtio ovdje na forumuIma li ko br od Snjeze iz BL?
Po porukama prijatna izgleda, susretljiva. Nazalost nije u Mostaru bila kada sam je zvao....Jel tko pokušavao išta?Emma Mostar, Independent | City of Love
You're tired of everything and you want to relax,have some fun and do things that relax you,You have 1000% discretion with me, so don't worry about that hun😉. You want company somewhere for the weekend, great, let's ...cityoflove.com
Ma nisam rekao da su dobre nego na njegovu tvrdnju da su sve X bon na ege.Amra i Malina ti dobreja bi prije jebo drvo neg njih dvije debele ko divlje svinje imaju zajedno 200 kg
?Ima li iko neke brojeve za mostar i okolicu neke mlade picke od 18+ godina?Nudim razmjenu u dm.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|