Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Porediš EU u kojoj je to legalno, i droga je jeftinija u Kolumbiji, koliko ih je ovdje upitača samo bi neke slike da bace dr*icuZa 100 eura biraš koju ces prepičku u cijeloj EU. To samo ovdje nabijate cijene jer ima 10 kurava max u gradu i to ih pola raspal
Znas kako ovdje su vecina budale ima 5 zuba u ustima od tih 5 3 su crna ko ugarak i oce da se ljubi sa jezikom plus budale pricala mi jedna kaze liku kurac 12cm ubaci 5x svrsi i posle mu zao sto je dao 100 eura smara jePorediš EU u kojoj je to legalno, i droga je jeftinija u Kolumbiji, koliko ih je ovdje upitača samo bi neke slike da bace dr*icu
Eventualno. Ja ne znam šta ti zamišljaš i koliko je tebi 100 e, svako ima pravo da cijeni sebe koliko želi, kao i što ti imaš pravo da je tebi to puno. Nije ovaj sport za svakoga, ako hoćeš ostavit utisak samo su dva načina ili da imaš para i da si galantan ili da si neki extremno dobar jebač što sumnjam..
Mislim da ovdje nije stvar u tome da li je nešto negdje legalno a negdje ne. Stvar je u tome što za taj novac se ovdje nudi sve i svašta. Čast izuzecima naravno. Ja sam se javljao par njih u Tuzli naprimjer i veoma su neprijatne bile plus traže uplatu unaprijed. Da traži pola ili jedan manji dio unaprijed pa da čovjek i razmisli, a ne pojedine traže čak 300km za sex i tek onda kad uplatiš dobiješ termin. Ne znam kakva je situacija u drugim gradovima, ali što se Tuzle tiče tu je odron teškiPorediš EU u kojoj je to legalno, i droga je jeftinija u Kolumbiji, koliko ih je ovdje upitača samo bi neke slike da bace dr*icu
Eventualno. Ja ne znam šta ti zamišljaš i koliko je tebi 100 e, svako ima pravo da cijeni sebe koliko želi, kao i što ti imaš pravo da je tebi to puno. Nije ovaj sport za svakoga, ako hoćeš ostavit utisak samo su dva načina ili da imaš para i da si galantan ili da si neki extremno dobar jebač što sumnjam..
I ti spici za EU ha haMislim da ovdje nije stvar u tome da li je nešto negdje legalno a negdje ne. Stvar je u tome što za taj novac se ovdje nudi sve i svašta. Čast izuzecima naravno. Ja sam se javljao par njih u Tuzli naprimjer i veoma su neprijatne bile plus traže uplatu unaprijed. Da traži pola ili jedan manji dio unaprijed pa da čovjek i razmisli, a ne pojedine traže čak 300km za sex i tek onda kad uplatiš dobiješ termin. Ne znam kakva je situacija u drugim gradovima, ali što se Tuzle tiče tu je odron teški
Pa tebe niko ne tjera da se javljas gdje nije za svaciji dzepZa 100 eura biraš koju ces prepičku u cijeloj EU. To samo ovdje nabijate cijene jer ima 10 kurava max u gradu i to ih pola raspale.
Meni da je 24 pa ja bi na tvom mjestu imao zenu i dijete godina ima smaras da sta jebesMislim da ovdje nije stvar u tome da li je nešto negdje legalno a negdje ne. Stvar je u tome što za taj novac se ovdje nudi sve i svašta. Čast izuzecima naravno. Ja sam se javljao par njih u Tuzli naprimjer i veoma su neprijatne bile plus traže uplatu unaprijed. Da traži pola ili jedan manji dio unaprijed pa da čovjek i razmisli, a ne pojedine traže čak 300km za sex i tek onda kad uplatiš dobiješ termin. Ne znam kakva je situacija u drugim gradovima, ali što se Tuzle tiče tu je odron teški
Pa što nemašMeni da je 24 pa ja bi na tvom mjestu imao zenu i dijete godina ima smaras da sta jebes
Pa bolje i to nego da jebemo tvoje cigančure pune zarazeI ti spici za EU ha ha
Izvini što nisam glupPa tebe niko ne tjera da se javljas gdje nije za svaciji dzep
nijedan ceif nije skup..Ljudi nema potrebe da se mi između sebe prepucavamo zbog kuravela, 90% sto se nisu raspale od guzenja, jesu li toga vrijedne, i mene samog bude stid nekada sto odem neku guziti jer znam da je prije mene mozda neki staronja svrsio po sisama a ja mazim i lizem hahah
U BIH su preskupe u odnosu na EU, ali opet ko voli neka izvoli
Ma jebes EU sve je to u pet deka..Porediš EU u kojoj je to legalno, i droga je jeftinija u Kolumbiji, koliko ih je ovdje upitača samo bi neke slike da bace dr*icu
Ma koji skuplji ne seri, cetiri trebe domace se vrte nijedna nije to to. Eventualno peta r…Ma jebes EU sve je to u pet deka..
Evo npr u Milanu vec drugi dan trazim al nijedna nije ni slicna onome sto ja trazim..tako da sve je stvar ukusa..Ima i ovdje i skupljih da ti lizu supak ako hoces a ima i pravo jeftinih a gledat u njih nemos...(Jer se na njima izreda svakakav gabor tipa hude i onog patuljka miresingera haha)...A droga ko droga gdje god odes ili skijas ili varis lisce..
P.s. Sofija izvini sto se nisam javio nije brat zaboravio..Pravo sam za Italiju otisao da se opustim..Nadam se da ce sve proci u najboljem i sretno..vjerovatno ce ti brat donijeti jedan vrijedan poklon..Voli te brat cuvaj se i jedva čekam da te vidim
Elki![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|