Ono sto musko moze zbog picke, zensko ne moze ni zbog para, sve je to za ljudeJebiga, druže, imao sam dobar želudac do tada, a danas, čak i kada pomislim na tu scenu, nemam želju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ono sto musko moze zbog picke, zensko ne moze ni zbog para, sve je to za ljudeJebiga, druže, imao sam dobar želudac do tada, a danas, čak i kada pomislim na tu scenu, nemam želju.
Ima moja recenzija za nju ,par stranica unazad da ne pisem ponovoJesi bio kod nje kakva je
ko je jebo neku sa sex oglasa? taj je lazov ali onaj teska kategorija.. tamo u 10K oglasa zaluta jedan ispravan da nije bon ili prevara neka.. msm sto se zenaa tice.. tak da pojedini ne bi rebalo da jedu govnaD
Dobra čim je izbrisao njen broj posle susreta .
Pa, druže, imaš broj, otidji i uvjeri se. Nema potrebe lagati. Bila je na klubu za odrasleko je jebo neku sa sex oglasa? taj je lazov ali onaj teska kategorija.. tamo u 10K oglasa zaluta jedan ispravan da nije bon ili prevara neka.. msm sto se zenaa tice.. tak da pojedini ne bi rebalo da jedu govna
Bio, pisao sam negdje recenzijuJel neko bio kod crne loren u Mostaru,izgkeda brutalno
Ima li neka dobro iz Tuzle?Pa kakvih danas ima nek trazi sliku u pravu je
pa ako ima javno dostupan na oglasima zasto bi ti objavljivao ako dodjes do broja ili kako kazes ako naletis na broj, pa jbte ti si dobro glup kad neznas osmislit bolju laz..Posto su pojedini odma trazili broj od Sanele iz Lukavca nakon moje recenzije, rekao sam ako opet naletim negdje na broj da cu postavit (posto sam izbrisao nakon posljednjeg susreta) 061690278 , a broj ima i javno dostupan na SEXoglasi sada.
nazovi otidji i vidi kakva je..Jesi bio kod nje kakva je
neka hvalaa...Pa, druže, imaš broj, otidji i uvjeri se. Nema potrebe lagati. Bila je na klubu za odrasle
Neko je trazio od njega broj, zato je i objavio. I nije fake, samo eto ko se moze nafurat da ode neka ide.pa ako ima javno dostupan na oglasima zasto bi ti objavljivao ako dodjes do broja ili kako kazes ako naletis na broj, pa jbte ti si dobro glup kad neznas osmislit bolju laz..
e da haha u kakvom vremenu živimoDoslo vrijeme ne može se više nać ni poštena kurva
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|