u pravu si.. uz vas je sve lakse u zivotu jer vidis koliko ima glupljih.. i tako toOlaksava cojk dusu nemoj te ga![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u pravu si.. uz vas je sve lakse u zivotu jer vidis koliko ima glupljih.. i tako toOlaksava cojk dusu nemoj te ga![]()
majmuncicu..Aj otiđi izdrkaj, pa se vrati pisat po furumu
hoces priznat da si glup ili da ti objasnim zasto mislis da sam non-stop na forumu.. msm detaljno bi ti opisao i nacrtao zasto je to tako.. tek onako da i ti znass bar nesto da nebudes najgluplji pa 20 praznihMa čovjek je non -stop na forumu…. I samo piše romane… nemojte obraćati pažnju i ulaziti u bilo kakav vid komunikacije sa njim. Vjerovatno je klasični drkadzija…
E boze me sacuvaj mozes mislit ti puko ko kokica ahaaaahoces priznat da si glup ili da ti objasnim zasto mislis da sam non-stop na forumu.. msm detaljno bi ti opisao i nacrtao zasto je to tako.. tek onako da i ti znass bar nesto da nebudes najgluplji pa 20 praznih
znao sam da nemos ni pomislit..E boze me sacuvaj mozes mislit ti puko ko kokica ahaaaa
Crnka sutra u Sarajevu 24.09Crnka u Banja Luci u Četvrtak 25.09
U Brčkom u Petak 26.09
066 141 783 WattsApp
Dogovarajte i pišite na dan dolaska .
Gdje bude ?Crnka sutra u Sarajevu 24.09
Imaš broj pa pokušaj dogovoritiGdje bude ?
i meni ako imate braćoTamara Pecenica Lulavuca neko broj hitno
Drzi cura kafic svoj, odes na kafic i zavrsis, mada je ne bih rekao da je u poslu, ali eto..Tamara Pecenica Lulavuca neko broj hitno
Koji kafic?Drzi cura kafic svoj, odes na kafic i zavrsis, mada je ne bih rekao da je u poslu, ali eto..
Replay u SpasovdanskojKoji kafic?
Probaj Ilmu ona bi mozda moglaIma li nesto za Mostar vcrs?
Odakle je ta?+387 63 595 853 jel ko bio kod nje iskustva ?
SarOdakle je ta?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |