majmuncicu..Aj otiđi izdrkaj, pa se vrati pisat po furumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
majmuncicu..Aj otiđi izdrkaj, pa se vrati pisat po furumu
hoces priznat da si glup ili da ti objasnim zasto mislis da sam non-stop na forumu.. msm detaljno bi ti opisao i nacrtao zasto je to tako.. tek onako da i ti znass bar nesto da nebudes najgluplji pa 20 praznihMa čovjek je non -stop na forumu…. I samo piše romane… nemojte obraćati pažnju i ulaziti u bilo kakav vid komunikacije sa njim. Vjerovatno je klasični drkadzija…
E boze me sacuvaj mozes mislit ti puko ko kokica ahaaaahoces priznat da si glup ili da ti objasnim zasto mislis da sam non-stop na forumu.. msm detaljno bi ti opisao i nacrtao zasto je to tako.. tek onako da i ti znass bar nesto da nebudes najgluplji pa 20 praznih
znao sam da nemos ni pomislit..E boze me sacuvaj mozes mislit ti puko ko kokica ahaaaa
Gdje bude ?Crnka sutra u Sarajevu 24.09
i meni ako imate braćoTamara Pecenica Lulavuca neko broj hitno
Drzi cura kafic svoj, odes na kafic i zavrsis, mada je ne bih rekao da je u poslu, ali eto..Tamara Pecenica Lulavuca neko broj hitno
Koji kafic?Drzi cura kafic svoj, odes na kafic i zavrsis, mada je ne bih rekao da je u poslu, ali eto..
Replay u SpasovdanskojKoji kafic?
Probaj Ilmu ona bi mozda moglaIma li nesto za Mostar vcrs?
Odakle je ta?+387 63 595 853 jel ko bio kod nje iskustva ?
SarOdakle je ta?
Moze brojProbaj Ilmu ona bi mozda mogla
Ona je pored Binga velikog , ali mene jednom izradila dogovorili sve ja došao i nije se javila vise.Odakle je ta?
Imas jos neki kontakt ?Ona je pored Binga velikog , ali mene jednom izradila dogovorili sve ja došao i nije se javila vise.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|