Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
spam bolan sta se odma lozissKo je ona ?
Ima li kakva slike od nje063785365 Nista posebno jaci Kukovi Jebe se bez Prezarvativa bio sam u Doboju sa Njom
jasta.. idem jebat kad se meni jebe a ne kad neka dolazi u neki obliznji grad..Crnka u Banja Luci u Četvrtak 25.09
U Brčkom u Petak 26.09
066 141 783 WattsApp
Dogovarajte i pišite na dan dolaska .
Idu po turnejama ko Aca Lukasjasta.. idem jebat kad se meni jebe a ne kad neka dolazi u neki obliznji grad..nest kontam bilo bi jebeno bit ovisan o forumu ili crnkama ili plavkama koje putuju po jedan dan u neke gradove..
![]()
Ja joj pisao, trazi 200€ za sat.Bio danas u Banja Luci kod gospođice. Od mene preporuka. Ljepša je uzivo nego na slikama. Lagan dogovor. Ne zna engleski. Seks dobar, dobijete GFE sa ljubljenjem. Djevojka 22g, jeste malo punija. Ali radi posao odlično. Sve poze mozeš probati. Sve je sa kondomom.
Prelijepe oči i prelijepe usne, super se ljubi.
I da 150€ sat. Cijena je razumna.
Meni napisali 150€, i kaže može li sada (odmah). Ja napisao za 20min. Okay - Okay.Ja joj pisao, trazi 200€ za sat.
Bio kod nje prije 2 dana bila u Sarajevu na Skenderiji prelijepa djevojka, higijena na nivou odma te šalje da se tusiras pa onda akcija.Bio danas u Banja Luci kod gospođice. Od mene preporuka. Ljepša je uzivo nego na slikama. Lagan dogovor. Ne zna engleski. Seks dobar, dobijete GFE sa ljubljenjem. Djevojka 22g, jeste malo punija. Ali radi posao odlično. Sve poze mozeš probati. Sve je sa kondomom.
Prelijepe oči i prelijepe usne, super se ljubi.
I da 150€ sat. Cijena je razumna.
Ko ti brani da jebeš kad se tebi jebe ? Ne vidim da si jednu recenziju ili preporuku napisao . Koliko vidim jedini si ti ovdje ovisan o forumu kad si uspio napisati 250 poruka bez recenzije .jasta.. idem jebat kad se meni jebe a ne kad neka dolazi u neki obliznji grad..nest kontam bilo bi jebeno bit ovisan o forumu ili crnkama ili plavkama koje putuju po jedan dan u neke gradove..
![]()
a ti bi isao jebat po mojoj recenziji? i zasto mi brojis poruke, sta te to bolik dal pisem recenzije ili ne, ne pisem ih i ne trazim ih.. kadsi vec brojao uzmi pa procitaj sta sam sve pisao i kome.. ako shvatis naravnoKo ti brani da jebeš kad se tebi jebe ? Ne vidim da si jednu recenziju ili preporuku napisao . Koliko vidim jedini si ti ovdje ovisan o forumu kad si uspio napisati 250 poruka bez recenzije .
Mene si citirao i napisao da bi bilo jebeno biti ovisan o forumu i crnkama i plavkama koje putuju ? Šta se tu ima shvatiti ?a ti bi isao jebat po mojoj recenziji? i zasto mi brojis poruke, sta te to bolik dal pisem recenzije ili ne, ne pisem ih i ne trazim ih.. kadsi vec brojao uzmi pa procitaj sta sam sve pisao i kome.. ako shvatis naravnoal tesko posto ni ovaj post koji si komentarisao nisi shvatio..
ovisan za jebat retarde, vidis da nisi nista skontao.. ako si ovisan o informacijama i recenzijama sa foruma da bi jebao onda si bas.. da ne kazem sta..Mene si citirao i napisao da bi bilo jebeno biti ovisan o forumu i crnkama i plavkama koje putuju ? Šta se tu ima shvatiti ?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|