BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Bio danas u Banja Luci kod gospođice. Od mene preporuka. Ljepša je uzivo nego na slikama. Lagan dogovor. Ne zna engleski. Seks dobar, dobijete GFE sa ljubljenjem. Djevojka 22g, jeste malo punija. Ali radi posao odlično. Sve poze mozeš probati. Sve je sa kondomom.
Prelijepe oči i prelijepe usne, super se ljubi.
I da 150€ sat. Cijena je razumna.
Jel imaju 2 cure posto sam bio kod jedne juce na 138 br
A sa drugog tog broja mi pise da je na 134 br
A i razlicite su cure na slikama
Imaju ta 2 broja nas bosanski (na taj sam juce pisao i dog.) a ima i taj drugi sttani neki

buahahahahhaha, forumska elita se sastala na vijecanje... buahahahahhhhhhh, jedine recenzije koje mozete dijelit izmedju sebe su recenzije o tome kako ste se dopisivali ili drkali nakon toga.. buahahahahah, pa vi ste ti koji se mozete pordit sa rahmetli hajkom.. forum sluzi za to da se sprdas.. i kurve se sprdaju sa vama bolan bolan, pa pisete im oglase umjesto njih, reklamirate ih itd..

Podsjeća me na Hajku1971, nije dao recenzije, a svaki dan napiše po 10 poruka, možda misli jebat preko poruka, tko zna
a sta tebi su potrebne recenzije ha.. ti si gluplji od onog sa kojim sam usao u raspravu (visp ili kako vec) onaj ko zeli jebat trazi recenzije, moli za brojeve, pise privatne poruke, ceka kada ce neka naic u njegovo selo.. imajte u vidu da vas sprdaju mnogi sa nepostojecim i izmisljenim curama, sa xbonovima itd.. gledajte na ovo kao na vid zabave, sprdajte se.. svadjajte, ionako ovdje imate svega 5 cura/zena za jebat na citavu dzamahiriju

a sta tebi su potrebne recenzije ha.. ti si gluplji od onog sa kojim sam usao u raspravu (visp ili kako vec) onaj ko zeli jebat trazi recenzije, moli za brojeve, pise privatne poruke, ceka kada ce neka naic u njegovo selo.. imajte u vidu da vas sprdaju mnogi sa nepostojecim i izmisljenim curama, sa xbonovima itd.. gledajte na ovo kao na vid zabave, sprdajte se.. svadjajte, ionako ovdje imate svega 5 cura/zena za jebat na citavu dzamahiriju
Drug pametniji si kad šutiš i ništa ne pišeš , ovako se samo još dublje provaljuješ .
Aj pokušaj zaboraviti lozinku ili username i nađi neki drugi vid relakacije jer ovdje ti ne prolaze te šizofrene i nepismene poruke .

Ne znam sto pišeš onda ovdje gogo? Sam ja sam na preporuke i recenzije bio kod bar 10 cura o čemu pričaš? Ovaj forum i služi da pomažemo jedni drugima sa preporukama itd
Ja kome god sam slao brojeve napisao je bio je top cura, takodjer i ja mnogima se ovdje zahvalio.
Napravi sebi temu brate pa piši do mile volje.

Btw evo jedan kontakti sinoc bio kod nje Kolumbijka ne zna engleski puši bez kondoma ima aparat na zubima ali lijepa je i zgodna, pored bolnice je ne smijem ulicu pisati ona ce vam sve napisati.
Kad trebaš doci tražit ce vam sliku samo
100e je 30min

+57 315 8390846 baby girl

Aj otiđi izdrkaj, pa se vrati pisat po furumu

Koji grad
Ne znam šta onda ovdje pišeš, gogo? Bila sam kod najmanje 10 djevojaka na osnovu preporuka i recenzija, o čemu ti pričaš? Ovaj forum je da bismo se međusobno pomagali preporukama itd.
Svi kojima sam poslala brojeve su napisali da su bile sjajne djevojke, a mnogima sam se i ovdje zahvalila.
Napravi sebi temu, brate, i piši do mile volje.

Inače, evo kontakta, bio sam kod nje sinoć. Kolumbijka je, ne govori engleski, puši bez kondoma, ima protezu, ali je lijepa i zgodna. Pored bolnice je, ne mogu pisati ulicu, sve će ti reći.
Kada budete trebali doći, samo će vas pitati za sliku.
100e je 30 minuta

+57 315 8390846 djevojka

Ne znam sto pišeš onda ovdje gogo? Sam ja sam na preporuke i recenzije bio kod bar 10 cura o čemu pričaš? Ovaj forum i služi da pomažemo jedni drugima sa preporukama itd
Ja kome god sam slao brojeve napisao je bio je top cura, takodjer i ja mnogima se ovdje zahvalio.
Napravi sebi temu brate pa piši do mile volje.

Btw evo jedan kontakti sinoc bio kod nje Kolumbijka ne zna engleski puši bez kondoma ima aparat na zubima ali lijepa je i zgodna, pored bolnice je ne smijem ulicu pisati ona ce vam sve napisati.
Kad trebaš doci tražit ce vam sliku samo
100e je 30min

+57 315 8390846 baby girl
Za koji je to grad?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh