BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Osim što se u 90% slučajeva svađate, ima li iko da izađe u susret i proslijedi (može i uz nadoknadu) neki broj za Sarajevo koji se ne vrti 1000 puta. Valjda zato forum i služi ljudi, dajte da se vratimo u tračnice pa da ne moramo po pola sata čitati nepotrebne rasprave. Ako neko ima broj nek se javi u pp!

Osim što se u 90% slučajeva svađate, ima li iko da izađe u susret i proslijedi (može i uz nadoknadu) neki broj za Sarajevo koji se ne vrti 1000 puta. Valjda zato forum i služi ljudi, dajte da se vratimo u tračnice pa da ne moramo po pola sata čitati nepotrebne rasprave. Ako neko ima broj nek se javi u pp!
+44 1207 710323
Probaj ovu dobit

I ja sam zvao i pisao nema nikakvog odgovora isto, a naletio sam na jos jedan oglas neka Ena 28g i samo mi izbacuje govornu poštu. Ko će ti znati možda cura i ne radi nego neko stavio njen broj telefona tamo bezveze jer dosta tih brojeva kad zoveš ili je nedostupno ili se niko ne javlja kad zoveš
Drug zvao prije nekih 20 tak dana tu Enu,rekla mu 200Km sat vremena i da nema svoj prostor ,u Tuzli je kao u blizini marketa Crvena jabuka

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh