Sta je sa crnke jesi okrecio stan, jesi joj peleta kupioZnaci i ona me vara..Sad moram i od nje traziti povrat novca![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta je sa crnke jesi okrecio stan, jesi joj peleta kupioZnaci i ona me vara..Sad moram i od nje traziti povrat novca![]()
Može li broj.imas onu emily u fojnici ali mislim da ne radi nedjeljom..
Ljudi potrebna pomoć. Ima li neko kontakt neke cure, žene bake za sex iz Fojnice. Večeras sam u Fojnici.
Ako neko ima brij od neke.uleti u banju pojebi ih sve redom
Za zaobici, nadrndana, puna sebe, odbojnaPoz da li je neko bio u lukavici kod sonje masaze navodno pruza masaze sa happy endom![]()
umrla je dosad koliko kasnis na oglassMože li broj.
maja se udala u zenicuAko može broj od Emily ili Maje iz Fojnice
+44 1207 710323Osim što se u 90% slučajeva svađate, ima li iko da izađe u susret i proslijedi (može i uz nadoknadu) neki broj za Sarajevo koji se ne vrti 1000 puta. Valjda zato forum i služi ljudi, dajte da se vratimo u tračnice pa da ne moramo po pola sata čitati nepotrebne rasprave. Ako neko ima broj nek se javi u pp!
Drug zvao prije nekih 20 tak dana tu Enu,rekla mu 200Km sat vremena i da nema svoj prostor ,u Tuzli je kao u blizini marketa Crvena jabukaI ja sam zvao i pisao nema nikakvog odgovora isto, a naletio sam na jos jedan oglas neka Ena 28g i samo mi izbacuje govornu poštu. Ko će ti znati možda cura i ne radi nego neko stavio njen broj telefona tamo bezveze jer dosta tih brojeva kad zoveš ili je nedostupno ili se niko ne javlja kad zoveš
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|