Kurvica22
Well-known member
Pa iskreno lud cojk ha ha losa robaE moj Muhareme, uze ti pare i sad te rahat podjebaje, bravo curo![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa iskreno lud cojk ha ha losa robaE moj Muhareme, uze ti pare i sad te rahat podjebaje, bravo curo![]()
Sad ce on meni sve po spisku necu da ga primim drogerasPa iskreno lud cojk ha ha losa roba
Ma ako si spala od njega da zavisis, gurni kljuc u bravuSad ce on meni sve po spisku necu da ga primim drogeras![]()
ei to nije valjda da uzima.. ccc ja mislio on se nak nalozio na svadjuSad ce on meni sve po spisku necu da ga primim drogeras![]()
Jest majke mi lud jbg i ja se volim zezat jbg on otiso u kuracei to nije valjda da uzima.. ccc ja mislio on se nak nalozio na svadjua ono on se uradio..
Pise nebuloze nema njemu pomoci jokHaman me blokiro Hajko1971, a taman sam mu htjeo rec da poznajem dobrog hodzu u njegovom kraju...
Banovan jeHaman me blokiro Hajko1971, a taman sam mu htjeo rec da poznajem dobrog hodzu u njegovom kraju...
nije valjda da ga je neko prijavio? pa sta cemo bez njega smmrrrrrccccccccBanovan je![]()
Možeš broj da se nađemoMozda ti znas da se neko jebe za pice,al ja svoje pice placam sama osim ako nisam se dog sa nekim pratnju poz
vri.. samo malo prelistaj oglaseima li kakav kontakt Brčko okolina Srebrenik Gradacac?
Ko kaubojska tava vjeruj imal sta starijeBrat zagorio![]()
Zavisi kakvu uslugu tražiš i zavisi od osobe do osobe...donekle to što tvrdiš leži, a donekle iskustveno i ne leži. Postoje i ovako i onako, bez ikakve filozofije, neke će zapamtiti i izaći u susret drugi put i vremenski, sa cijenom i na svaki drugi način. U najmanju ruku ko ljudi se sutra na ulici možete sresti i pozdraviti...ti si zajebo ivu andrica.. pravis filozofiju, njima ne trebaju retardi da im pomazu niti crveni krst.. da to hoce udale bi se.. izabrale su takav zivot i nema tu filozofije, tvoje je da dodjes jebes i platis..
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|