A šta će čovjek ako je 1971god nema druge nego da piše svakakve gluposti. U gačama viseči elementi popraćeni slabom prostatomsta si se nalozio hajko sale se ljudi malo..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A šta će čovjek ako je 1971god nema druge nego da piše svakakve gluposti. U gačama viseči elementi popraćeni slabom prostatomsta si se nalozio hajko sale se ljudi malo..
ja ne jebem kamile.. za razliku od tebeDe da ti platim Vesnu ispraznis jaja
o hajko djede.. nismo svi kao tiPa ti samo sebi ga mozes gurnut ukoliko mozes zavisi starudija si ti
hajko je saldzijaHoce li iko Banovati ovog kočijaša i imbecila, psuje svima?
Zamisli Deda došao ovdje da se svadja![]()
Ne zna sta prica na bobamahajko je saldzijamalo se naloozio.. a inace radi kao savjetnik curama, plati da bi pricao sa njima i upucivao ih kako treba da rade
E moj Muhareme, uze ti pare i sad te rahat podjebaje, bravo curoNe zna sta prica na bobama![]()
Pa iskreno lud cojk ha ha losa robaE moj Muhareme, uze ti pare i sad te rahat podjebaje, bravo curo![]()
Sad ce on meni sve po spisku necu da ga primim drogerasPa iskreno lud cojk ha ha losa roba
Ma ako si spala od njega da zavisis, gurni kljuc u bravuSad ce on meni sve po spisku necu da ga primim drogeras![]()
ei to nije valjda da uzima.. ccc ja mislio on se nak nalozio na svadjuSad ce on meni sve po spisku necu da ga primim drogeras![]()
Jest majke mi lud jbg i ja se volim zezat jbg on otiso u kuracei to nije valjda da uzima.. ccc ja mislio on se nak nalozio na svadjua ono on se uradio..
Pise nebuloze nema njemu pomoci jokHaman me blokiro Hajko1971, a taman sam mu htjeo rec da poznajem dobrog hodzu u njegovom kraju...
Banovan jeHaman me blokiro Hajko1971, a taman sam mu htjeo rec da poznajem dobrog hodzu u njegovom kraju...
nije valjda da ga je neko prijavio? pa sta cemo bez njega smmrrrrrccccccccBanovan je![]()
Možeš broj da se nađemoMozda ti znas da se neko jebe za pice,al ja svoje pice placam sama osim ako nisam se dog sa nekim pratnju poz
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|