Srednja zalost, nuzno zloDa li je bio neko kod ove +387065613023
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srednja zalost, nuzno zloDa li je bio neko kod ove +387065613023
Naravno samo prodjes i u lift , nemaš šta sa recepcijom niti njih interesujes..Da li si morao pored recepcije ili kako ?
Tj Cura kod koje ides ti da sprat i sobu ,ni pod razno ne pitaj na recepciji nistaNaravno samo prodjes i u lift , nemaš šta sa recepcijom niti njih interesujes..
U lift i da ti broj sprata i broj sobe.
Kako doc do njih kao da su od zlata jbtJa sam čuo za Ajlu Dautović da radi isto, e sad ne znam jesu li šta jedna drugoj
Sad ce onaj bmw pitat moze li broj od ajle i sejlekako da ne, isti im babo..
Ne znam iskreno jedino ako je neko bio s jednom od njih pa da te poveže. Ja nisam bio samo sam ne jednom forumu nekad naletio da su pisali za Ajlu da radi ali moraš baš biti bogataš da bi bio s njomKako doc do njih kao da su od zlata jbt
Naravno, ali ako ćeš i ti sa sa mnom popiti, je li dogovoreno?Odgovara pod uslovom da popiješ pivo prije svega,![]()
Za ovo prvo se hajde eto slazem, medjutim to moras biti teski bogatas pa da budes sa njima u to sumnjamNe znam iskreno jedino ako je neko bio s jednom od njih pa da te poveže. Ja nisam bio samo sam ne jednom forumu nekad naletio da su pisali za Ajlu da radi ali moraš baš biti bogataš da bi bio s njom
Što se tiče Ajle za nju znam da moraš biti ne samo popularan nego i imat debeo novčanik za ovu Šejlu što su pitali ne znam da li je u to fazonu iskrenoZa ovo prvo se hajde eto slazem, medjutim to moras biti teski bogatas pa da budes sa njima u to sumnjamKontam da je dovoljno da imas jak IG i da si u tom nekom drustvu i da se kreces po tim Tuzlanskim lounge barovima i steak restoranima pa onda da te neko spoji sa njima i tjt. Ali jedno je sigurno, ovde jako tesko da ces dobiti njihov kontakt a jos teze stupiti sa njima u bilo sta drugo.
Koja je cura u pitanju?Potpisujem, jos bi dodao da je dostupna kasno u noc, barem je samnom tako..![]()
Jel nasa ili strankinja?
Sad bio kod nje cura je Andjeo , ulazim unutra gleda Game of thrones i pije pivo
Posla me na tusiranje reko kuci sam to završio, kreće akcija pušenje cista desetka jos je gledaš kako je lijepa haos jedva sam se suzdrzao da ne završim.
Kreće sex uska drama to sam se iznenadio čime se bavi ma kakvi ja završio za 3 min ne možeš više, još namaze cunu necim da glatko ide
Ja sam 30 min uzeo i dovoljno mi bilo, jedina mana malo pozuruje kontam ima klijenta kad hoće seriju da nastavi hahah zagrli me i tjt.
Preporuka definitivno, ali Bella mi je broj 1 jos uvjek.
Odakle je?+387 66 175 199 da li je tko bio kod ove?
Imaš tamo cijene ..Ruskinja .. sat vremena je 250€ … pola sata sigurno 150 ili čak 200€ možda . Preskupo ali ko ima novce nek izvoliJel nasa ili strankinja?
I koliko je 30 min?
Od svakud nisam siguran zato i pitamOdakle je?
Jel radi sig.?
Ruskinja 150e 30 minJel nasa ili strankinja?
I koliko je 30 min?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |