BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ne znam iskreno jedino ako je neko bio s jednom od njih pa da te poveže. Ja nisam bio samo sam ne jednom forumu nekad naletio da su pisali za Ajlu da radi ali moraš baš biti bogataš da bi bio s njom
Za ovo prvo se hajde eto slazem, medjutim to moras biti teski bogatas pa da budes sa njima u to sumnjam 😂 Kontam da je dovoljno da imas jak IG i da si u tom nekom drustvu i da se kreces po tim Tuzlanskim lounge barovima i steak restoranima pa onda da te neko spoji sa njima i tjt. Ali jedno je sigurno, ovde jako tesko da ces dobiti njihov kontakt a jos teze stupiti sa njima u bilo sta drugo.

Za ovo prvo se hajde eto slazem, medjutim to moras biti teski bogatas pa da budes sa njima u to sumnjam 😂 Kontam da je dovoljno da imas jak IG i da si u tom nekom drustvu i da se kreces po tim Tuzlanskim lounge barovima i steak restoranima pa onda da te neko spoji sa njima i tjt. Ali jedno je sigurno, ovde jako tesko da ces dobiti njihov kontakt a jos teze stupiti sa njima u bilo sta drugo.
Što se tiče Ajle za nju znam da moraš biti ne samo popularan nego i imat debeo novčanik za ovu Šejlu što su pitali ne znam da li je u to fazonu iskreno

Sad bio kod nje cura je Andjeo , ulazim unutra gleda Game of thrones i pije pivo 🤣

Posla me na tusiranje reko kuci sam to završio, kreće akcija pušenje cista desetka jos je gledaš kako je lijepa haos jedva sam se suzdrzao da ne završim.
Kreće sex uska drama to sam se iznenadio čime se bavi ma kakvi ja završio za 3 min ne možeš više, još namaze cunu necim da glatko ide 🤣

Ja sam 30 min uzeo i dovoljno mi bilo, jedina mana malo pozuruje kontam ima klijenta kad hoće seriju da nastavi hahah zagrli me i tjt.

Preporuka definitivno, ali Bella mi je broj 1 jos uvjek.
Jel nasa ili strankinja?
I koliko je 30 min?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh