BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ne posuditi nego pokloniti i to kad god zatreba, ali nemoj mi krasti pare kad dođem jebat...u tome je fazon. Nemoj lagati ako vidiš da sam stvarno tu da ti budem na usluzi i nemoj brojati minute jer ja ako ih budem brojao nisi nigdje prispjela. Ta populacija u bh dolazi iz porodica sa dibidus poremećenim odnosima i tu je neki genetski poremećaj koji se ne da finim odnosom liječiti. Onako kao same imaju šanse da jednom ugledaju bolje svjetlo dana, one nažalost rađe primaju od podvodnika taksista da mu puše za 30 km. Nego kad joj dođe solidan klijent na kojeg može dugoročno da računa. Sa strankinja a je situacija drugačija jer one osim što su u stranoj zemlji pod strahom i ovisne, vidjele su malo bijelog svijeta pa nešto i naučile...
100% - na svojoj kozi iskusio.

Ne posuditi nego pokloniti i to kad god zatreba, ali nemoj mi krasti pare kad dođem jebat...u tome je fazon. Nemoj lagati ako vidiš da sam stvarno tu da ti budem na usluzi i nemoj brojati minute jer ja ako ih budem brojao nisi nigdje prispjela. Ta populacija u bh dolazi iz porodica sa dibidus poremećenim odnosima i tu je neki genetski poremećaj koji se ne da finim odnosom liječiti. Onako kao same imaju šanse da jednom ugledaju bolje svjetlo dana, one nažalost rađe primaju od podvodnika taksista da mu puše za 30 km. Nego kad joj dođe solidan klijent na kojeg može dugoročno da računa. Sa strankinja a je situacija drugačija jer one osim što su u stranoj zemlji pod strahom i ovisne, vidjele su malo bijelog svijeta pa nešto i naučile...
ti si zajebo ivu andrica.. pravis filozofiju, njima ne trebaju retardi da im pomazu niti crveni krst.. da to hoce udale bi se.. izabrale su takav zivot i nema tu filozofije, tvoje je da dodjes jebes i platis..

Ja joj nisam tražio slike nikakve nego je njoj uslov prije dolaska da joj moraš poslati trenutnu sliku što je meni nigdje veze
da, definitivno nije ugodno, ali je to njen uslov mozes ili ne moras pristati. em ona ima druge koje će doći sa slikom em ti imaš druge koje možeš jebavati. uostalom, ako je domaća djevojka to mi je itekako normalno da te traži sliku ako si iz BiH. Kod nas u HR neke uopće ne rade sa domaćim dečkima i to je sasvim ok... da ne bi bilo kao u onom vicu: " ali tetak, .... nemoj ti meni tetak, tetak platio"

Nikoga vi ne zanimate ali nece monstrume I psihopate cure da primaju
Sigurno ce po slici lica skontati da je neko monstrum ili psihopata… Ali slažem se da ne treba javno pisati ili vrijedjati. Meni koja je tražila sliku. Nisam otisao i opet dobro, ima koji ne traže sliku. Ja generalno nikad sliku nisam niti bi poslao.

Tako je debela nikakva nevrijedi 50 km ni ona ni ona njezina Malina zajedno imaju 200 kg a vidiš ovde i na forumu koliko je odvratna bolje nadzi kaku babu od 60 god neg njih dvije zajedno u Tuzli nema lošije od njih dvije a uz to još ko fol glume neke ribe😁
Inace ne volim sa klosarima poput tebe i ovog gogo da ista pisem.Ti kad budes imao koliko ja imam u zivotu a ne da zivis kod tate i mame i cekas da ti da koji dinar,da dobijes na kladionici i da jebes i svoje frustracije lijecis jer ocito nemas druga posla,znaci cim imam nekretnine auta estestske zahvate putovanja nije 50km Ima za tebe posla javi se i ajd sad adio odo da radim

Inace ne volim sa klosarima poput tebe i ovog gogo da ista pisem.Ti kad budes imao koliko ja imam u zivotu a ne da zivis kod tate i mame i cekas da ti da koji dinar,da dobijes na kladionici i da jebes i svoje frustracije lijecis jer ocito nemas druga posla,znaci cim imam nekretnine auta estestske zahvate putovanja nije 50km Ima za tebe posla javi se i ajd sad adio odo da radim
Ma daj sta imas od ovih budala da imaju sta jebat ne bi visili ovde🤣🤣🤣🤣

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh