Otegle se sise ko JuliTi se prijavio samo da nam to kazes? Ne vrijedi ni 100km a kamoli 300 ili koliko vec trazi za pola sata.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otegle se sise ko JuliTi se prijavio samo da nam to kazes? Ne vrijedi ni 100km a kamoli 300 ili koliko vec trazi za pola sata.![]()
Do pupka kunem ti seOtegle se sise ko Juli
I mene zanimaImali ko kontakt od plavuše kod Audi servisa Banja Luka?
Mozes li u pp podijeliti te kontakte ?Nije problem sama recenzija, nisu svaciji ukusi isti.
Problem je kada pravi profil i sama sebe reklamira.
Niti je dama u pitanju, niti je dogovor lagan, a o cijeni da ne govorimo.
Na otoci cura od 19 godina radi za 150, Maja iz Lukavice 150, ona kod Ekonomske uzima 80, ona sa Vraca 130
Minie, Crnku i Sofiju da ne spominjem. Sve bolje od nje u svakom pogledu, ova hoce 300 za jedno svrsavanje, jestel realni ljudi?
Za 300 i rucak da spremi i ves da opere.
Dok je ovaca bit'ce i vune, ja sinoc Ruskinju posjetio u Holiday- u za 100km, jer se ovakvi istrose na ove nazovi dame pa onda ostale obaraju cijene.
Samo naprijed!
Ne kudi konja kojeg nisi jahao. Plati pa reci. Do tad zacepi gubicuNisam bio, javio se jesam, kada mi je rekla uslove i slike poslala, sve mi je jasno bilo. Ne vrijedi ni 100 maraka.
I idu na qrac vi lazni profili koji "gurate" ono sto ne vrijedi ni 50km.
Radije bi ga odsjeko nego na ono dao i 50 maraka.Ne kudi konja kojeg nisi jahao. Plati pa reci. Do tad zacepi gubicu
Sada sam vec 100% siguran da ili ih podvodis, ili samu sebe hvalis sa laznih profila, dokle god su pare u mojim rukama imam pravo da biram i da kazem da li nesto valja ili ne valja, ono niti valja niti je jeftino, tako da...Ne kudi konja kojeg nisi jahao. Plati pa reci. Do tad zacepi gubicu
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|