Moze kontakt u pp?radi..
Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze kontakt u pp?radi..
Ne znam da je iko i otisao.Da li ima neko recenziju za barbi iz Modrice? Ne mogu naci nigdje po forumu : (
Znaci k...cina... Ovako na slikama i ne izgleda lose ali su vjerovatno i one fejk.Ne znam da je iko i otisao.
Ja sam bio dogovorio susret s njom ali kad sam stigao do Modrice nit se javljala, nit odgovarala na poruke, a vidio sam da je se jos neko zalio na slicno ispaljivanje od strane te dame.
Gdje u HrvatskojIma koji dominatni Bosanac da bi htio se pridružiti s podložnim parom mž, još ako putuje do Hr.
Ta koja je bi ,ako moze kontakt ili nesto vise takvu trazimo moja ova prodavacica ljubavi i ja duze vrijeme vecNe sprdam se....obe imaju oko 37, 38 godina, Tajči je Bi, obe romkinje, radile prije ....
Pa ovaj forum valjda sluzi za te stvariBrat najjaci trazi od ilidze do tuzle
A nikad lakse nije bilo doci do zena..
Mozes poslat brojeve od obje da se dogovorimoNe sprdam se....obe imaju oko 37, 38 godina, Tajči je Bi, obe romkinje, radile prije ....
i koliko si platio kurvu ?
Evo momci jeste da niste zaslužili iskustva ali za ovu curu sve preporuke. Dobro smo se ispeglali, njene su slike, akcija je top. Odavno jaču curu nismo imali ovdje.
Utisak 9/10 - nije desetka jer me upitala jednom kako to da nisam još svršio, a ja težak kao mora. Ali ništa nije idealno.
Eto, nadam se da ćete curi učiniti fin boravak u Sarajevu, bice tu jos neko vrijeme. Meni apsolutno vrijedilo otići.
Sta je sa Palomom,Baby? Zna li se nesto
Stas tiLevat te sklepao
Nikakva i ona i ona druga miki nula skupe brate predji u loznicu sabac imas nase imas kineskinje nisu kao grobovi sto kod nas dolaze skoro su kao na slikama i ja se iznenadio... sex pusenje za 10 ... ciste a jevtinije nego ovde...Iskustva sa Zanom iz Bijeljine oglasava se na seksiadresaru? Nekad je neko rekao da se ne isplati ic', moze li malo vise detalja o njoj, neko ko je bio, isplatili se ili ne? Hvala
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|