Ne sprdam se....obe imaju oko 37, 38 godina, Tajči je Bi, obe romkinje, radile prije ....pa jes ti toliko panglu da ne vidis da s elik sprda sa imenima![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne sprdam se....obe imaju oko 37, 38 godina, Tajči je Bi, obe romkinje, radile prije ....pa jes ti toliko panglu da ne vidis da s elik sprda sa imenima![]()
Brat najjaci trazi od ilidze do tuzleMogu brojevi od tih iz Tuzle da izaberem
Ma sta nikad lakse, sve bi one da se kresnu al da im ne uleti, bilo da se radi o ovom poslu ili uopsteno…Brat najjaci trazi od ilidze do tuzle
A nikad lakse nije bilo doci do zena..
Sutra su u Sarajevu, a pored njih ima i Minie koja je uvjek tu i odradi posao top niti zuri niti ista.Šta je sa Crnkom i Sofijom pa ih nema u Bl?
Baby onako, nije loše al nije za moj ukus a već Paloma kida...lijepa, zgodna, šarmantna...za desetke...ja što sam čuo tada da je pola Mostara "poludilo" za njom, i mlado i staro i oženjeno i svakakvo je bilo navalilo tako da kao što ona kaže mnoge je usrećilaA koja je bolja od njih dvije? Kontaktiro sam bio baby ali nije odgovarala tada, jel se isplatilo ic k njima?
Imas njen kontaktradi..
Moze kontakt u pp?radi..
Ne znam da je iko i otisao.Da li ima neko recenziju za barbi iz Modrice? Ne mogu naci nigdje po forumu : (
Znaci k...cina... Ovako na slikama i ne izgleda lose ali su vjerovatno i one fejk.Ne znam da je iko i otisao.
Ja sam bio dogovorio susret s njom ali kad sam stigao do Modrice nit se javljala, nit odgovarala na poruke, a vidio sam da je se jos neko zalio na slicno ispaljivanje od strane te dame.
Gdje u HrvatskojIma koji dominatni Bosanac da bi htio se pridružiti s podložnim parom mž, još ako putuje do Hr.
Ta koja je bi ,ako moze kontakt ili nesto vise takvu trazimo moja ova prodavacica ljubavi i ja duze vrijeme vecNe sprdam se....obe imaju oko 37, 38 godina, Tajči je Bi, obe romkinje, radile prije ....
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|