sarajevoljubavimoja
New member
Upravo bio sa Mirnesom u motelu neko je ostavio nedavno broj 061 460 912 . Sve pohvale ..prava dama . Slike njene kao i sve sto kaze . Topla preporuka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma na EGE sve lošija situacija..nema Vike,Tonye,ona Anna Clara guzata bila kratko vrijeme,sad se nigdje ne pojavljujePa se nadam da ce uskoro u tuzli je vec duze vrijeme
Mostar trenutno svaki oglas lazan na egeMa na EGE sve lošija situacija..nema Vike,Tonye,ona Anna Clara guzata bila kratko vrijeme,sad se nigdje
Jesi stvarno dao 100eur za jedno svrsavanje?Upravo bio sa Mirnesom u motelu neko je ostavio nedavno broj 061 460 912 . Sve pohvale ..prava dama . Slike njene kao i sve sto kaze . Topla preporuka
Jesi stvarno dao 100eur za jedno svrsavanje?
Fino sam te pitao koliko si platio ako si vec bio, debili poput mene ne daju na ono 100eur za 15 minuta posla, jos sobu moras platit jer dama ne dolazi u stan.Sta sam dao i koliko moja stvar ,ako je tebi puno ili svrsis za 5 min to je vec tvoj problem . Napisano je da ostali ko zeli moze pouzdano otici a ne da debili poput tebe komentarisu sta i koliko se daje
Ma gdje si sherlokuFino sam te pitao koliko si platio ako si vec bio, debili poput mene ne daju na ono 100eur za 15 minuta posla, jos sobu moras platit jer dama ne dolazi u stan.
Minie toliko ne naplacuje, a bolja je od nje 15 puta. Uostalom po recenzijama se da naslutit da "guras" ove anonimuse i po Zenici i evo sad u Sarajevu, tako da nisi kompententan da pricas samnom. Uzivaj.
Ziv ti bio 100 godinaMa gdje si sherloku
U kojem gradu brate?Upravo bio sa Mirnesom u motelu neko je ostavio nedavno broj 061 460 912 . Sve pohvale ..prava dama . Slike njene kao i sve sto kaze . Topla preporuka
Anna Clara je otišla u Brazil kući tako je reklaMa na EGE sve lošija situacija..nema Vike,Tonye,ona Anna Clara guzata bila kratko vrijeme,sad se nigdje ne pojavljuje
Može i starija samo da je provjereno. Ako ima ko neki kontakt da podjeliali sarajevo samo do 200 km nek je mlajda ispod 30 god
Ti bas nemas srece ni sa ovim damama sto za pare rade, gdje gori brate moj?IMALI OD VAS NEKO BROJEVE MOB OD ONIH DAMA IZ RAJLOVCA STO STOJE PREMA KRIVOGLAVCIMA DASE DOGOVORIM
pposalji mi u inbox brojimam nudi za 100 km
Nemaš sreće s ovim ženama koje rade za novac, gdje goriš, brate?
malo sam dalje i nisam upucen sta kako a one su mi naj jeftinije nebi se smaro po stanovimaTi bas nemas srece ni sa ovim damama sto za pare rade, gdje gori brate moj?
Može i meni istoIma li neko broj od Belme sa vogoscanske petlje
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |