Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa tema foruma je "Iskustva i recenzije", logično je da će se tražiti informacije.Znali li ista provjeriti sami, nego non stop smaraci isti dan noc ovdje...
Posalji broj u ppJavi se
Prevara nikad je nisam vidio sve dogovoris i dodjes dzabe kada stignes na adresu kaze za pola sata kada prodje pola sata nejavlja se vise srecno lpJe li neko isao kod Barbi u Modricu Samac
Pa ko ce to ozeniti,cuj baka postalaEmina se udala a Dragana postala baka i udala se i ona
Na istu šemu i mene prevarila.Prevara nikad je nisam vidio sve dogovoris i dodjes dzabe kada stignes na adresu kaze za pola sata kada prodje pola sata nejavlja se vise srecno lp
Ništa. Preskoči.Kakve su ove sa EGE-a u Mostaru jel bio neko?
Samo vrućine.Imal sta u brckom
Samo masaže.Zna li itko išta detaljnije reći za ovu Simonu iz Mostara? Kakva je usluga i cijena? Može kontakt broj u DM.
I jel itko bio kod ove Ive u Mostaru, šta sve nudi?
Ja se nadam da ce carla sto je u Tuzli brzo u Mostar vec je dugo u Tuzli a koliko se sjecam i u Mostar je dolazila cestoNišta. Preskoči.
Je,kaže da joj je lijepo u Mostaru..ja svaki put odem kod nje kad bude tuJa se nadam da ce carla sto je u Tuzli brzo u Mostar vec je dugo u Tuzli a koliko se sjecam i u Mostar je dolazila cesto
Ja jos nisam bio ali cito sam po forumu svi je faleJe,kaže da joj je lijepo u Mostaru..ja svaki put odem kod nje kad bude tu
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|