pa kad vec imas broj nazoves i pitass, ili treba neko drugi umjesto tebe, ccc060 32 49 948 jel poznato kome?
Navodno u poslu je u Tuzli?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa kad vec imas broj nazoves i pitass, ili treba neko drugi umjesto tebe, ccc060 32 49 948 jel poznato kome?
Ima Cura u Tuzli radi samo Grupnjak sa 2 ili 3 imam broj060 32 49 948 jel poznato kome?
Ti dao 4000e aj ne seri klosarcinoTrenutno u Albaniji na moru..
Ljudi moji kakvu sam djevojku hajmo reci iznajmio na tri dana i tri noci..Pa ovo je cisti sex da ce me dusa boliti kad krenem nazad..
Za to zadovoljstvo sam joj dao 4.000eura da je trazila jos i vise bih dao..Nase se nisu javile i jebaji ga..pored toga što sam je platio sve ostalo joj je placeno..Kako me iznenadila ujutro napravi nam kafu i doručak a nemozes skinuti pogled s nje..sva prirodna i bez sminke auuhhh...od mora uspio sam samo noge malo skvasiti.. jebes slanu vodu..samo lutamo po kafanama i restoranima a nocu kad smo u apartmanu nastaje ludiloo.. veceras tj ujutro u 3:00 igra Inter i to ce biti posebno spektakularan sex haha ..jebes i gledas svoj omiljeni klub..
Nemas za kavu idioteTrenutno u Albaniji na moru..
Ljudi moji kakvu sam djevojku hajmo reci iznajmio na tri dana i tri noci..Pa ovo je cisti sex da ce me dusa boliti kad krenem nazad..
Za to zadovoljstvo sam joj dao 4.000eura da je trazila jos i vise bih dao..Nase se nisu javile i jebaji ga..pored toga što sam je platio sve ostalo joj je placeno..Kako me iznenadila ujutro napravi nam kafu i doručak a nemozes skinuti pogled s nje..sva prirodna i bez sminke auuhhh...od mora uspio sam samo noge malo skvasiti.. jebes slanu vodu..samo lutamo po kafanama i restoranima a nocu kad smo u apartmanu nastaje ludiloo.. veceras tj ujutro u 3:00 igra Inter i to ce biti posebno spektakularan sex haha ..jebes i gledas svoj omiljeni klub..
Ti dao 4000e aj ne seri klosarcino
Ja pijem kafu izdrkani idiote..Nemas za kavu idiote
Joj druze boli nas patka za Albaniju i zene u Albaniji i tvoje 4 milje evra. Ne kapiram koja svrha tvog posta. Kapiras da nas nikog na forumu to ne zanima, nas zanimaju zene u Bosni i recenzije o njima.Trenutno u Albaniji na moru..
Postujem..ali zasto mi onda raja ovdje zatrpa inbox pitanjima za broj dalmatinke (njen stvarno nemam jer je strogo preporuka) ili broj albanke mi je trazilo vec 10 ljudi..Albanka ce dolaziti u Sarajevo i radit ce kod mene u stanu od 01.07. nekih 15 do 20 dana..al zbog nekoliko idiota(izdrkanih tastatura mangupa) ovdje ce broj dobiti samo par ljudi koji su samnom ok..Joj druze boli nas patka za Albaniju i zene u Albaniji i tvoje 4 milje evra. Ne kapiram koja svrha tvog posta. Kapiras da nas nikog na forumu to ne zanima, nas zanimaju zene u Bosni i recenzije o njima.![]()
Pa se ovde kurciTi dao 4000e aj ne seri klosarcino
Cece Zunic Kolegica iz Doboja060 32 49 948 jel poznato kome?
Ti si sine debil i tebi spasa nema kakav inter i 4 milje eura ti da te pare imas nebi ovdje na forumu nebuloze pisao mazlumeTrenutno u Albaniji na moru..
Ispusis mi kurac kamenjarko..Ti si sine debil i tebi spasa nema kakav inter i 4 milje eura ti da te pare imas nebi ovdje na forumu nebuloze pisao mazlume
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|