BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ako tko ima broj od ozbiljne normalne gospodje il bracnog para nek se javi za pravi broj slijedi nagrada,naravno za normalne diskretne osobe .Unapred Hvala

Sta sam pogriješio jesi dobar ti sto sam se našalio i nazvao je imenom , jesam ikom s foruma odao ko je i sta je??

Bacim lajk koje ne poznajem ljude jer smatraš kako sebi ne dosadis.

Očigledno ti sara javila za to ništa loše osim što me pitala gdje radiš i rekao joj.

Guzi se ti s njim , imam curu normalno razmišljanje htio sam samo da vidim sto se Sofija nije javila a i ne treba poslije toga daj joj jos koju milju ni života ni ništa aferim a čitav čovjek.

I opet mogu objavit nju al neću nije mi ništa uradila.
Konta li iko ovdje šta se dešava ? Sofia , Crnka , Sara , Elki , bivši momak , sadašnji momak od 20 kg , razočarani simpatizer i milja maraka ?

Konta li iko ovdje šta se dešava ? Sofia , Crnka , Sara , Elki , bivši momak , sadašnji momak od 20 kg , razočarani simpatizer i milja maraka ?
Ja sam obična musterija i slučajno sam doznao kako se zove i preziva i nikad nisam objavio niti ću, i ovaj me bezveze vrijedja.

A to koga crnka ima pojma nemam niti me zanima.

Sta sam pogriješio jesi dobar ti sto sam se našalio i nazvao je imenom , jesam ikom s foruma odao ko je i sta je??

Bacim lajk koje ne poznajem ljude jer smatraš kako sebi ne dosadis.

Očigledno ti sara javila za to ništa loše osim što me pitala gdje radiš i rekao joj.

Guzi se ti s njim , imam curu normalno razmišljanje htio sam samo da vidim sto se Sofija nije javila a i ne treba poslije toga daj joj jos koju milju ni života ni ništa aferim a čitav čovjek.

I opet mogu objavit nju al neću nije mi ništa uradila.
Mojne da iznosim detalje..jos su sve poruke sacuvane.. upravo zbog toga sto ste mi svi okrenuli ledza..picke male..

Ajde se rasplaci placipicko..kome si trazio para da se vratis nazad vec drugi dan..nisam ti htjeo slati da bi ojacao i samostalan postao..a sad kao okrenuli mi ledza haha jos uvijek vas mogu kupiti i firmu otvoriti al nije mi cilj hocu da jebem pijem i smrcem picke male😎

a sto vi debilcici tu vasu svadju ne preselite u privatne poruke, imate srece sto je sdmin nezainteresovan da vam svaki put banuje profile, moramo li mi ostali scrolat preko vasih hvalospjeva i vasih uspjeha kod kurvi :)

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh