Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Konta li iko ovdje šta se dešava ? Sofia , Crnka , Sara , Elki , bivši momak , sadašnji momak od 20 kg , razočarani simpatizer i milja maraka ?Sta sam pogriješio jesi dobar ti sto sam se našalio i nazvao je imenom , jesam ikom s foruma odao ko je i sta je??
Bacim lajk koje ne poznajem ljude jer smatraš kako sebi ne dosadis.
Očigledno ti sara javila za to ništa loše osim što me pitala gdje radiš i rekao joj.
Guzi se ti s njim , imam curu normalno razmišljanje htio sam samo da vidim sto se Sofija nije javila a i ne treba poslije toga daj joj jos koju milju ni života ni ništa aferim a čitav čovjek.
I opet mogu objavit nju al neću nije mi ništa uradila.
Ja sam obična musterija i slučajno sam doznao kako se zove i preziva i nikad nisam objavio niti ću, i ovaj me bezveze vrijedja.Konta li iko ovdje šta se dešava ? Sofia , Crnka , Sara , Elki , bivši momak , sadašnji momak od 20 kg , razočarani simpatizer i milja maraka ?
Djecace mali..mojne dalje..drag si mi bio al si granicu presao..kontasI ti si takodjer blokiran jedna kafa i vidio sam tvoje razmišljanje davat na kurave po 100k ljudi firme otvaraju nadju ženu, osnuju djecu itd ovo pišem samo sto si me uvrijedio a inače ne bih.
Ovaj me vrijedza to se pravimo da se ne poznajemo..?Ja sam obična musterija i slučajno sam doznao kako se zove i preziva i nikad nisam objavio niti ću, i ovaj me bezveze vrijedja.
A to koga crnka ima pojma nemam niti me zanima.
Mojne da iznosim detalje..jos su sve poruke sacuvane.. upravo zbog toga sto ste mi svi okrenuli ledza..picke male..Sta sam pogriješio jesi dobar ti sto sam se našalio i nazvao je imenom , jesam ikom s foruma odao ko je i sta je??
Bacim lajk koje ne poznajem ljude jer smatraš kako sebi ne dosadis.
Očigledno ti sara javila za to ništa loše osim što me pitala gdje radiš i rekao joj.
Guzi se ti s njim , imam curu normalno razmišljanje htio sam samo da vidim sto se Sofija nije javila a i ne treba poslije toga daj joj jos koju milju ni života ni ništa aferim a čitav čovjek.
I opet mogu objavit nju al neću nije mi ništa uradila.
Slabo, uglavnom vrte se oko neke 2-3 trebe, koje ih uzimaju ko zadnje levate. A oni se valjda zaljubili.Konta li iko ovdje šta se dešava ? Sofia , Crnka , Sara , Elki , bivši momak , sadašnji momak od 20 kg , razočarani simpatizer i milja maraka ?
Pa to rijesis u 4 oka ili ne znam koliko vec ociju. Ovdje je samo gubljenje vremena i vaseg i nasegJa se izvinjavam forumasima..al ovakve pickice te povale u muriji nakon dva samara..
![]()
Bjeze brate kriju se ko da ce ih neko pojestiPa to rijesis u 4 oka ili ne znam koliko vec ociju. Ovdje je samo gubljenje vremena i vaseg i naseg![]()
Besplatan a jako skup savjet. Ne idiIma li itko iskustva sa Sarom iz Mostara, ako moze napisati kakva je
Hvala
Sta ti radi Amer decko joj novi em ti uzeo trebu em laze na tebe em ga ona objavljuje na story uz inat tebi,pravda za Elkija
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|