BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Sta ti radi Amer decko joj novi em ti uzeo trebu em laze na tebe em ga ona objavljuje na story uz inat tebi,pravda za Elkija
A jest me i zamijenila hahahahha sta je ono nema 20 kila zive vage.. hahahahahah ne prestajem se smijati hahahahahhaahhaah
Slijepa od ociju kazu..
Necu dalje obeco sam je pustiti na miru al ovo sam morao hahahahahhahaahhahahahahaha

Kako do Sofije doći? Ne javlja se mjesecima
Neces nikako..blokiran si kod nje znam iz prve ruke..iako nisi negdje na bloku pogrijesio si pri prvoj objavi..al helem nejse da nisi ispo PICKA i posluso me da se ne javljas jednoj osobi sad bi imao bruku brojeva..Ovako nastavi bacati lajk ubavnom i guzi se s njim..
😎
Ovo ti porucuje Elki bolesnik kako me je maloprije Sofija nazvala hahah hvala joj mnogo..Uspjeli su 😎

Neces nikako..blokiran si kod nje znam iz prve ruke..iako nisi negdje na bloku pogrijesio si pri prvoj objavi..al helem nejse da nisi ispo PICKA i posluso me da se ne javljas jednoj osobi sad bi imao bruku brojeva..Ovako nastavi bacati lajk ubavnom i guzi se s njim..
😎
Ovo ti porucuje Elki bolesnik kako me je maloprije Sofija nazvala hahah hvala joj mnogo..Uspjeli su 😎
Sta sam pogriješio jesi dobar ti sto sam se našalio i nazvao je imenom , jesam ikom s foruma odao ko je i sta je??

Bacim lajk koje ne poznajem ljude jer smatraš kako sebi ne dosadis.

Očigledno ti sara javila za to ništa loše osim što me pitala gdje radiš i rekao joj.

Guzi se ti s njim , imam curu normalno razmišljanje htio sam samo da vidim sto se Sofija nije javila a i ne treba poslije toga daj joj jos koju milju ni života ni ništa aferim a čitav čovjek.

I opet mogu objavit nju al neću nije mi ništa uradila.

😎
I ti si takodjer blokiran jedna kafa i vidio sam tvoje razmišljanje davat na kurave po 100k ljudi firme otvaraju nadju ženu, osnuju djecu itd ovo pišem samo sto si me uvrijedio a inače ne bih.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh