seeking se ubio za tebeDa li ima neka djevojka da bi isla u Mostar 5 dana kuca sa bazenom?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
seeking se ubio za tebeDa li ima neka djevojka da bi isla u Mostar 5 dana kuca sa bazenom?
Jesi li ti bio kakva je?Ja imam broj ali ,nekoliko ljudi je zvalo i rekla je da ne radi vise
Sta ti radi Amer decko joj novi em ti uzeo trebu em laze na tebe em ga ona objavljuje na story uz inat tebi,pravda za ElkijaMnogo ti hvala na ovom postu tebra.. nadam se da ce doticna vidjeti ovo..i skontati da je kretenko laze i koristi..majku mu jebem u usta klosarska smrdljiva ovako javno..
Nisam bio,jer je dok je radila ,trazi dogovor 1 ili 2 dana unaprijed i mogla je strogo u jutarnjim satima najkasnije do 13/00 ,meni nije odgovaralo zbog posla,a vikendom kada ne radim,ona nije radilaJesi li ti bio kakva je?
Njoj nek je sretno u životuSta ti radi Amer decko joj novi em ti uzeo trebu em laze na tebe em ga ona objavljuje na story uz inat tebi,pravda za Elkija
Javi se50 KM za broj u Sarajevu, ali da se ne vrti po forumima....
A jest me i zamijenila hahahahha sta je ono nema 20 kila zive vage.. hahahahahah ne prestajem se smijati hahahahahhaahhaahSta ti radi Amer decko joj novi em ti uzeo trebu em laze na tebe em ga ona objavljuje na story uz inat tebi,pravda za Elkija
Neces nikako..blokiran si kod nje znam iz prve ruke..iako nisi negdje na bloku pogrijesio si pri prvoj objavi..al helem nejse da nisi ispo PICKA i posluso me da se ne javljas jednoj osobi sad bi imao bruku brojeva..Ovako nastavi bacati lajk ubavnom i guzi se s njim..Kako do Sofije doći? Ne javlja se mjesecima
Sta sam pogriješio jesi dobar ti sto sam se našalio i nazvao je imenom , jesam ikom s foruma odao ko je i sta je??Neces nikako..blokiran si kod nje znam iz prve ruke..iako nisi negdje na bloku pogrijesio si pri prvoj objavi..al helem nejse da nisi ispo PICKA i posluso me da se ne javljas jednoj osobi sad bi imao bruku brojeva..Ovako nastavi bacati lajk ubavnom i guzi se s njim..
Ovo ti porucuje Elki bolesnik kako me je maloprije Sofija nazvala hahah hvala joj mnogo..Uspjeli su![]()
I ti si takodjer blokiran jedna kafa i vidio sam tvoje razmišljanje davat na kurave po 100k ljudi firme otvaraju nadju ženu, osnuju djecu itd ovo pišem samo sto si me uvrijedio a inače ne bih.Neces nikako..blokiran si kod nje znam iz prve ruke..iako nisi negdje na bloku pogrijesio si pri prvoj objavi..al helem nejse da nisi ispo PICKA i posluso me da se ne javljas jednoj osobi sad bi imao bruku brojeva..Ovako nastavi bacati lajk ubavnom i guzi se s njim..
Ovo ti porucuje Elki bolesnik kako me je maloprije Sofija nazvala hahah hvala joj mnogo..Uspjeli su![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|