Kako se časti?Pozdrav ekipa imali neka preporuka za Sarajevo za subotu da je dobra do 400km Moze i sa EGE da su samo ok i dobre. Ako treba pocastit cu dobru preporuku.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako se časti?Pozdrav ekipa imali neka preporuka za Sarajevo za subotu da je dobra do 400km Moze i sa EGE da su samo ok i dobre. Ako treba pocastit cu dobru preporuku.
ako posao tih cura zavisi od 'ovog' foruma, do mojega onda..E ovako. Da napišem uputstvo kako da se javite dami za druženje!! Nezavisno da li je naša ili strankinja. NAPIŠEŠ : Dobar dan/ Hello. Can we make a appointment?/ možemo se dogovoriti?
Ona KažeA!
TI NAPIŠEŠ U KOLIKO SATI!!!!
ONA KAŽE DA, ILI PREDLOŽI SVOJE VRIJEME.
TI SE SLOŽIŠ- DOĐEŠ I POŠTENO PLATIŠ I ONA POŠTENO ODRADI SVOJ DIO!!!!
A NE DA OVDJE PIŠEŠ NJIHOVE ADRESE PA DA IH MURIJA GONI I POBJEGNU!!!!!
EVO BRAZILKE POBJEGLE NAKON DVA DANA ZATO ŠTO JE KLOŠAR ODLUČIO OBJAVITI ADRESU. NEMA IH....... OVOJ MELISI SAMO JE BRUNA OD PRE GODINU DANA BILA RAVNA. I SAD JU OTJERASTE SVOJOM GLUPOŠĆU. PA JENO VAS SVETI PANTELIJA VIŠE!!!!!!
Druže ova se ženska teško ponavlja i sjebaste svu stvar...........
Shodno tome koliko budala ovdje na ovom portalu ima, a pogotovo naših ženturina kojima nije pravo kada dođe bolja od njih, dabome zavisi. Samo prijave adresu i konkurencije nema!!ako posao tih cura zavisi od 'ovog' foruma, do mojega onda..
da je djevojka bolesna do sad bi dobio prvi ja nesto imam zenu posle nje jebem zenu zena mi je savrseno zdrava o cemu pricate vi da ima nesto prvo bi se na mojoj zeni to ocitalo nego ti je tako dodje neko ne svidi mi se riba jer je krupnija i onda je blateJa sam tamam mislio zabiti glavu i lice u Dorinu guzicu … Sada da li je bolesna ili , jedan jedno prica , a drugi drugo![]()
Otidi na Pregled invadi krvda je djevojka bolesna do sad bi dobio prvi ja nesto imam zenu posle nje jebem zenu zena mi je savrseno zdrava o cemu pricate vi da ima nesto prvo bi se na mojoj zeni to ocitalo nego ti je tako dodje neko ne svidi mi se riba jer je krupnija i onda je blate
Radio sam ja to redovno ne zbog nje nego jer cesto idem kod esko djevojaka, ne poznajes je, ne kudi konja kojeg nisi jahao, ne mozes da pricas nesto o nekome koga nikada nisi video u zivotOtidi na Pregled invadi krv
Prijatelju jel ti stvatno misliš da SKP gleda ovaj sajt. Ili lijepo posalju poruku kao svi drugi na EGE ili City of love i organizuju akciju. Valjda ce ih traziti na sluzbenoj stranici a ne na raznoraznim forumima. Ovde bi normalnog čovjeka glava zabolila ćitajuci ove gluposti.E ovako. Da napišem uputstvo kako da se javite dami za druženje!! Nezavisno da li je naša ili strankinja. NAPIŠEŠ : Dobar dan/ Hello. Can we make a appointment?/ možemo se dogovoriti?
Ona KažeA!
TI NAPIŠEŠ U KOLIKO SATI!!!!
ONA KAŽE DA, ILI PREDLOŽI SVOJE VRIJEME.
TI SE SLOŽIŠ- DOĐEŠ I POŠTENO PLATIŠ I ONA POŠTENO ODRADI SVOJ DIO!!!!
A NE DA OVDJE PIŠEŠ NJIHOVE ADRESE PA DA IH MURIJA GONI I POBJEGNU!!!!!
EVO BRAZILKE POBJEGLE NAKON DVA DANA ZATO ŠTO JE KLOŠAR ODLUČIO OBJAVITI ADRESU. NEMA IH....... OVOJ MELISI SAMO JE BRUNA OD PRE GODINU DANA BILA RAVNA. I SAD JU OTJERASTE SVOJOM GLUPOŠĆU. PA JENO VAS SVETI PANTELIJA VIŠE!!!!!!
Druže ova se ženska teško ponavlja i sjebaste svu stvar...........
Sve je to uredu druzePrijatelju jel ti stvatno misliš da SKP gleda ovaj sajt. Ili lijepo posalju poruku kao svi drugi na EGE ili City of love i organizuju akciju. Valjda ce ih traziti na sluzbenoj stranici a ne na raznoraznim forumima. Ovde bi normalnog čovjeka glava zabolila ćitajuci ove gluposti.
Meni je ovaj forum bezveze. Jer se budale samo prepucavaju i pišu gluposti. Valjda bi trebali ovde ostaviti kontakte i napisati recenzije. Da posjetioci foruma imaju koristi od istog.
Bio sam i sa onom tvojom guzaromSve je to uredu druze
Recenzije su ti ok.. pogotovo za ove koji hoce baciti drkicu..
Ali mojne djevojke opisivati do najsitnijih detalja pogotovo ove nase domace..jer ima ih dosta koje rade a ne bi voljele da im dodje do najblizih to kojim se poslom bave i kako do love dodzu..shvatas
To tetovaze pirsing i tako te stvari moze za strankinje ali mojne nase djevojke ofirati
Eto ako mogu da te zamolim..
L.p. Elki![]()
Ma nista lose tebra..kazem ti recenzije su ti ok..i nastavi tebra..svaka cast..Bio sam i sa onom tvojom guzaromu 2 navrata
. Cura je ok. I nisam nista napisao jer ima dosta recenzija o njoj. Ako si ti onaj zaljubljeni, odnosno gospodin koji je vozi, i ceka. Jer nisam baš najbolje ispratio forum. A pricala mi je i njena prijateljica Sofi o tebi. Nisam pisao nikakve detalje, ni za jednu našu curu, nikada. Osim uopšteno. I ako je nešto loše, pa da skrenem pažnju.
Niti planiram. Sretno Vam bilo.
Izvinjavam se ako sam nekoga uvredio. Cilj mi je bio da malo pokrenem forum pisajući prave recenzije.
Koje su te dvijeDora I Sara Rade Brcko Banjaluka Mostar Cista Prevara Jebu se Bez Prezarativa one su rizik vam sad su u Mostaru Za koji dan Klijenti na Bili Brig kontrola
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|