Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti si.citan upo u dorino dupe, samo ti tabani vire.. dora nije kfupna, dora je predebela..aKo ti se nije svidela jer je krupna ne moras srat po njoj bezveze otisao si nije ti se dopala i sta sad idemo dalje ima nas kojima se dopada nisi kliknuo s njom i to je to ostavi djevojku na miru djevojka je uredna i cista i ne koristi nikakve narkotike cak ni alkohol ne pije kao sto ti navodis usao sam da je branim jer preterujes smorio si vise gde su ti dokazi da je bolesna devojka nikad probleme nikakve nije imala znam je duze vremena a ti koji si jednom otisao i bio 10 15 min pricas nesto tu mani je se
SVakome su ukusi razliciti drugar moj , ne voli sve mrsavo , oral joj je savrsen, kazem vam ako ste bili kod nje sto se niste sa vrata okrenuli i otisli ako vas ne privlaci na prvi pogled? Nije jedina ima 1000 devojaka koje se bave ovim zanatom, ja samo govorim da je bezveze s vase strane da govorite da je bolestna itd devojka je uredna , da je debela jeste, ali gledaj drugar moj mnogo je dobra u dusi nisi kliknuo s njom kazem ti, ne svidja ti se ne gledas je ides dalje kapiras li sta ti zelim rec a ne je blatiti na najgore ovde klevete koje uopće nisu istina, ne znam zasto anonimno pisete javite joj se privatno i nadjite s njom govorim vam od juce da ceka poziv da se javi onaj decko i fino rjesite uzivo a ovako preko tastature to je djecije ona se ne krije takva je kakva je ali vi se krijete evo ja cu doci s njom bez ikakve drame svadje idemo na pice normala pricati si.citan upo u dorino dupe, samo ti tabani vire.. dora nije kfupna, dora je predebela..
Kako se časti?Pozdrav ekipa imali neka preporuka za Sarajevo za subotu da je dobra do 400km Moze i sa EGE da su samo ok i dobre. Ako treba pocastit cu dobru preporuku.
ako posao tih cura zavisi od 'ovog' foruma, do mojega onda..E ovako. Da napišem uputstvo kako da se javite dami za druženje!! Nezavisno da li je naša ili strankinja. NAPIŠEŠ : Dobar dan/ Hello. Can we make a appointment?/ možemo se dogovoriti?
Ona KažeA!
TI NAPIŠEŠ U KOLIKO SATI!!!!
ONA KAŽE DA, ILI PREDLOŽI SVOJE VRIJEME.
TI SE SLOŽIŠ- DOĐEŠ I POŠTENO PLATIŠ I ONA POŠTENO ODRADI SVOJ DIO!!!!
A NE DA OVDJE PIŠEŠ NJIHOVE ADRESE PA DA IH MURIJA GONI I POBJEGNU!!!!!
EVO BRAZILKE POBJEGLE NAKON DVA DANA ZATO ŠTO JE KLOŠAR ODLUČIO OBJAVITI ADRESU. NEMA IH....... OVOJ MELISI SAMO JE BRUNA OD PRE GODINU DANA BILA RAVNA. I SAD JU OTJERASTE SVOJOM GLUPOŠĆU. PA JENO VAS SVETI PANTELIJA VIŠE!!!!!!
Druže ova se ženska teško ponavlja i sjebaste svu stvar...........
Shodno tome koliko budala ovdje na ovom portalu ima, a pogotovo naših ženturina kojima nije pravo kada dođe bolja od njih, dabome zavisi. Samo prijave adresu i konkurencije nema!!ako posao tih cura zavisi od 'ovog' foruma, do mojega onda..
da je djevojka bolesna do sad bi dobio prvi ja nesto imam zenu posle nje jebem zenu zena mi je savrseno zdrava o cemu pricate vi da ima nesto prvo bi se na mojoj zeni to ocitalo nego ti je tako dodje neko ne svidi mi se riba jer je krupnija i onda je blateJa sam tamam mislio zabiti glavu i lice u Dorinu guzicu … Sada da li je bolesna ili , jedan jedno prica , a drugi drugo![]()
Otidi na Pregled invadi krvda je djevojka bolesna do sad bi dobio prvi ja nesto imam zenu posle nje jebem zenu zena mi je savrseno zdrava o cemu pricate vi da ima nesto prvo bi se na mojoj zeni to ocitalo nego ti je tako dodje neko ne svidi mi se riba jer je krupnija i onda je blate
Radio sam ja to redovno ne zbog nje nego jer cesto idem kod esko djevojaka, ne poznajes je, ne kudi konja kojeg nisi jahao, ne mozes da pricas nesto o nekome koga nikada nisi video u zivotOtidi na Pregled invadi krv
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|