BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

krenes od pretrage, na tom podrucju imas jasminu, tatjanu, vanju, sestre mirelu i anelu, i vesnu (koliko ja znam), ne bi imalo smisla da ja umjesto tebe pretrazujem a ti hoces da jebes, i molim ostatak foruma da mi ne pisu za brojeve, ni ja ih nisam dobio niti sam ikad trazio recenzije o bilo kojoj curi, nazoves, pitas, odes, jebes ili ne jebes nebitno, ako je ok usluga sacuvas broj ako nije obrises i to je to.. ovdje imam osjecaj da mnogima moras u detalje opisivat sta kako tamo vamo, pa potrosi koju kintu i koji sat vremena saam burazeru

krenes od pretrage, na tom podrucju imas jasminu, tatjanu, vanju, sestre mirelu i anelu, i vesnu (koliko ja znam), ne bi imalo smisla da ja umjesto tebe pretrazujem a ti hoces da jebes, i molim ostatak foruma da mi ne pisu za brojeve, ni ja ih nisam dobio niti sam ikad trazio recenzije o bilo kojoj curi, nazoves, pitas, odes, jebes ili ne jebes nebitno, ako je ok usluga sacuvas broj ako nije obrises i to je to.. ovdje imam osjecaj da mnogima moras u detalje opisivat sta kako tamo vamo, pa potrosi koju kintu i koji sat vremena saam burazeru
Dzaba objašnjavati opet ce padobranci pitati jesi bio kakva je dal ovo dali ono jel kondom jel ovako ili onako..Kao da muda nema niko pa kad vidi broj da nazove sam ili joj posalje poruku pa dogovori nezz cega se plase mozda misle da picka ujeda..Ili se toliko plase da ce im zene saznati pa se kriju ko nosevi..Ako je o nekoj curi pisano milion puta sta koji kurac pitas kakva je..pregazena eto kakva je..kakva drugo moze biti..mozes joj ubaciti ruku do ramena a ona ce kao dahtati..
Uvijek ce biti isto nikad se nista promijeniti nece..dijasporci metnem vam materi..😎
Elki 😎

Samo ljudi bezite od ove dore debele iz brckog naobećava vam sveg i svačeg a posle ničeg i ništa a jos i tesko

Samo ljudi bezite od ove dore debele iz brckog naobećava vam sveg i svačeg a posle ničeg i ništa a jos i tesko bolesna
a Ti znas od ceg boluje jel Bio sam ja kod nje 8 x nikad nikakvih problema imao nisam to sto te je za nesto ispalila rekla ti je da joj se javis na broj slobodno ceka vec 2 dana da pises ali ti bajo moj nemas muda ne mozes takve klevete na nekog bacat o kome ne znas nista

Samo ljudi bezite od ove dore debele iz brckog naobećava vam sveg i svačeg a posle ničeg i ništa a jos i tesko bolesna
aKo ti se nije svidela jer je krupna ne moras srat po njoj bezveze otisao si nije ti se dopala i sta sad idemo dalje ima nas kojima se dopada nisi kliknuo s njom i to je to ostavi djevojku na miru djevojka je uredna i cista i ne koristi nikakve narkotike cak ni alkohol ne pije kao sto ti navodis usao sam da je branim jer preterujes smorio si vise gde su ti dokazi da je bolesna devojka nikad probleme nikakve nije imala znam je duze vremena a ti koji si jednom otisao i bio 10 15 min pricas nesto tu mani je se

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh