BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

I da, bio sam i sa onom Majom Transicom.
Odem ja iz znatiželje da vidim, sta mu je to.
U polu mraku, na stiklama, i nekim halterima otvori mi vrata dotična- bolje reći dotični. Mislim prijatan dečkić :). U mraku kao žena. Plava duga perika na glavi
Oni kažu trans, ali decko je gej klasičan. Ima i alatku. Kaže uzmi ga "kontam se ma nosi ga od mene" :).
Mrknuo sam i njega kad sam već došao :). On (ona) se zaista daje za sve pare. Ali posto sam ja skontao da sam definitivno strejt, ne bih to iskustvo ponavljao više nikad.
Blajva ga drug i uživa u odnosu. Ali žensko je žensko. Da je živ i zdrav. Ali nije nesto sto bih ponovio.

P.s I za mlađe ljubitelje ovog sporta, drugarski savjet. Gumica obavezna i nista ne lizati. To ostaviti za partnerke.
Ja budala kad sam krenuo u ovaj sport, prvi put bio sa jednom brazilkom, ona 21 godinu, preljepa, ljubazna. Toliko je bila ljepa da sam je i lizao dole, sreca nisam nista pokupio tada. Vise nikad to ne bih ponovio. Mlado, ludo i neiskusno. Samo gumica i udru :), nikakve egzibicije.

U polu mraku, na stiklama, i nekim halterima otvori mi vrata dotična- bolje reći dotični. Mislim prijatan dečkić :). U mraku kao žena. Plava duga perika na glavi
Oni kažu trans, ali decko je gej klasičan. Ima i alatku. Kaže uzmi ga "kontam se ma nosi ga od mene" :).
Mrknuo sam i njega kad sam već došao :). On (ona) se zaista daje za sve pare. Ali posto sam ja skontao da sam definitivno strejt, ne bih to iskustvo ponavljao više nikad.
Blajva ga drug i uživa u odnosu. Ali žensko je žensko. Da je živ i zdrav. Ali nije nesto sto bih ponovio.
Koja je to, odnosno koji hahahaha , gdje si nasao

Uglavnom bitno je da ne palis svjetlo 😅😂

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh