BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Mala recenzija za Mostar
Sve djevojke na EGE (izuzeće Brazilke) su jedna te ista ružna mala azijatkinja koja radi u zgradi preko puta Gimnazije…
Brazilke su ok a ostalo zaobici

Pozdrav. Jel neko bio s Palomom i Baby u Mostaru, zanima me jel ono pozuruju i gledaju strogo na sat ili su opustene cure
J ako neko ima kontakt od Nermine nek se javi, instagram ili broj
Sa Palomom sam bio, kod Baby nisam bio, pa ti ne mogu ništa reći o njoj.
Paloma izgleda isto kao na slikama, za požurivanje ti ne znam, jer ne mogu jebat pola sata, ja sam brzopotezni :ROFLMAO:tako da ćeš to morati saznati od drugih i boljih jebača, kojih ovdje sigurno ne fali :ROFLMAO:
Ali je čista uredna, po meni se isplati otići, a ti opet kako vidiš

Ljudi moji , da vam kazem vec dva mjeseca sam aktivan na ovom forumu bio sam sa nekoliko ku*ava ali nadjem jednu sa pocetka maja nije bitno odakle i koje kad sam dosao prvi put kod te jedne mislio sam jos jedna te ista kao ostale al prvi put doceka me kao zna citav zivot te nisu ni pare bitne kako je dogovoreno, ispricam se sa njom opusteno , te ponudi me da prespavam kod nje noc , kaze ti si drugaciji ozbiljan poseban idt ... posle prvog susreta javlja se prva preko whatsappa kaze poseban sam , ajd sad povjerujem u to , pa kad cemo se naci opet , kao prekidam da se bavim kurvanlukom da se druzim budalama raznim . Kao zivim teskim zivotom , depresija bijeda treba joj neko poseban i tako sve pa mala novcana pomoc pa ce se prestati ovim baviti , pa i druzili smo se 10 15 dana onako bas top da kazem nisam se oko nje potrosio nesto da je odrala , ali onda kaze nece ovo da prekine nece nista drugo da radi to joj je jedini izbor , pa onda salje slike sa drugim muskarcima uz pitanje kakav ti ovaj izgleda i kako jebe , onda pomislim u sebi : kurva je kurva , zenu ko ima pravu svoju to je najvece bogatstvo nijedaa kurva to nemoze da zamjeni , zato kazem sa koliko god kurava bili nemoze da zamjeni onu pravu zenu sve ostalo je sviranje kurcu i ovaj forum i kurvanluk uopste nemoze se novcem sve kupiti sto hocete zato vise niti me ovo zanima ovaj forum i sve ostalo sto uz njega dolazi. Od ovoga nema zivota niti srece , zato samo da vas pozdravim zivi mi bili vi i sve najbolje
Molim dotičnu osobu da mi se javi 15 dana druženja da te ne odere pa to je perfect women

Za Palomu znam da je ko na slikama. Ova Baby me interesira jer izgleca brutalno. Vekam ovaj ili iduci tjedan da mi sjedne 22 000km pa da napravim bunga bunga party

Sa Palomom sam bio, kod Baby nisam bio, pa ti ne mogu ništa reći o njoj.
Paloma izgleda isto kao na slikama, za požurivanje ti ne znam, jer ne mogu jebat pola sata, ja sam brzopotezni :ROFLMAO:tako da ćeš to morati saznati od drugih i boljih jebača, kojih ovdje sigurno ne fali :ROFLMAO:
Ali je čista uredna, po meni se isplati otići, a ti opet kako vidiš
Za 200e sam dogovorio trojku s njih dvije pa samo cekam da mi legne lova. Nisam nikad ima trojku niti bio s Brazlkom pa javim dojmove

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh