BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

@Mad_Maxx ljudi vam je velika prevara na forum traži razmjenu brojeva a ustvari želi samo da vi njemu date brojeve a zauzvrat on vam nikad neproslijedi tako da nenasjedajte na ovaj profil u pitanju je PREVARA
Takodjer isto iskustvo bih podjelio kome doticni bilo sta ponudi zaobidjite.. ocigledno je u pitanju neki napaljeni klinac ili nesto slicno .. ja mu dao dva broja vec i nista nije uzvratio zvaka mu je tj prica jaa brate ove kontakte ovo vrijedi ovo se platit ne moze itd.. bas djecija prica bas mi digao zivac iz pete nevjerovatno na sta smo spali da na ovom forumu nema normalnog covijeka koji bi podjelio nesto normalno dao recenziju i slicno nego djeca ili propali kladionicari koji prose za xbon pa tako postave i lazni oglas i kad se javis i kazes onda psuje pa me zivog zaintrigiralo da li bi imao muda uzivo u lice da mi kaze.. dobro mi imamo ista kakvi smo…

Maja98 tako i kila,a odvratna,dzaba otisao bio par minuta.Kaze nema diranja sisa i to ,vec brzinski,kaze nepise nigdje da to nudim,kao ti si dosao kod mene a ne ja kod tebe,kao boli je briga sta bi ja.A smrdi na cigare i alkohol nije prala zube,pijana.Fuj

lijep pozdrav moze neko ima li nekog da pravi kljuceve za automobile izgubio sam rezervni od peugeot a auto vec 7 dana ispod kuce nmg ni uci ni upaliti ga a skupo mi narucivati iz firme
da se krece 100 150 km

Pozdrav ekipa imali neka preporuka za Sarajevo za subotu da je dobra do 400km
Moze i sa EGE da su samo ok i dobre. Ako treba pocastit cu dobru preporuku.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh