Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na mene je mislila tu,jbg ne mogu joj izaci iz misli...voli meAhahahahaha cuj besplatne termine??? Ne vuci me za jezik zdravlja ti![]()
Vidi...nije daleko od istine.Ali zasluzenoSIPA vas prati sve, IP Adress locator activated...cheking location in progres..
Pa zato sto si govno. Da isi govno ne bi to radio.Ni ja nisam rekao njeno ime,prezime ni bilo sta drugo osim da mi je smijesno sto mijenja brojeve i nadimke. Zasto ih mijenja e to je vec razlog zbog kojeg je je malo “prozivam”. Krije se od ljudi koji je ZNAJU i koji su bili sa njom. Zasto se krije…Valjda si i to do sad upratio. Sportski pozdrav i tebi![]()
Nije on govno vec ti....kakva ponuda...opljackale su ljude jel to....I dalje zele pljackat...nema veze sa sexom vec sa prevaromPa zato sto si govno. Da isi govno ne bi to radio.
Cura ima neki razlog sto se predstavlja drugacije.
Zbog takvih kretena ponuda i jeste ovakva
Koja to pljacka mamu joj jaNiko nema nista protiv prostitutki,najstariji zanat na svijetu...vec protiv prevaranata koji misle da su izmislili toplu vodu..pa vjerujte da niste![]()
Skonto sam sad pa i ona je BojanaDrug ova Bojan 343 me pitao za Saru pa povezi.....
Ma to konta nece niko provalit ko je sta je lakse se tako bavit prevarama kradjom cuva piciNajsmjesnije je sto misle da ih se bojim iza mene milioneri stoje...plus boli me k..za sebe..I nosim stoljpi lp![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|