John007123
New member
Zna li neko, na podrucju Sarajeva neku oko 50ak godina da dobro izgleda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Napokon da neko skonta ko je Bojana i kaze da ne moram ja.Bojana je bivša Sara sa Stupa. Mislim da se Elmana ili tako nekako zove, tako mi je rekla.
Nije loša bila. Za taj novac osrednje.
Bolja je Sofija. Za isti novac.
Sto se tiče te Elmane (Bojane) sam dobio informaciju da nju i neka njena 2 tipa, jedan malo puniji a drugi ima bradicu su prijavljena u policiju, zbog iznude novca, u Banja Luci. Pa sam čuo da ih traže. Valjda je oni voze u crnom audiju. Pa ne znam koliko je pametno bar na teritoriji Banja Luke ici kod nje. Bar dok ih ne privedu.
Mnogi su skontali i prije tebeNapokon da neko skonta ko je Bojana i kaze da ne moram ja.![]()
Koja je to, odnosno koji hahahaha , gdje si nasaoI da, bio sam i sa onom Majom Transicom.
Odem ja iz znatiželje da vidim, sta mu je to.
U polu mraku, na stiklama, i nekim halterima otvori mi vrata dotična- bolje reći dotični. Mislim prijatan dečkić. U mraku kao žena. Plava duga perika na glavi
Oni kažu trans, ali decko je gej klasičan. Ima i alatku. Kaže uzmi ga "kontam se ma nosi ga od mene".
Mrknuo sam i njega kad sam već došao. On (ona) se zaista daje za sve pare. Ali posto sam ja skontao da sam definitivno strejt, ne bih to iskustvo ponavljao više nikad.
Blajva ga drug i uživa u odnosu. Ali žensko je žensko. Da je živ i zdrav. Ali nije nesto sto bih ponovio.
Curica8000 ma insta i ja dosao na pusenje samo i rimming i jebiga opakim je ili ga hahhaaKoja je to, odnosno koji hahahaha , gdje si nasao
Opalim*Curica8000 ma insta i ja dosao na pusenje samo i rimming i jebiga opakim je ili ga hahhaa
Uglavnom bitno je da ne palis svjetloI da, bio sam i sa onom Majom Transicom.
Odem ja iz znatiželje da vidim, sta mu je to.
U polu mraku, na stiklama, i nekim halterima otvori mi vrata dotična- bolje reći dotični. Mislim prijatan dečkić. U mraku kao žena. Plava duga perika na glavi
Oni kažu trans, ali decko je gej klasičan. Ima i alatku. Kaže uzmi ga "kontam se ma nosi ga od mene".
Mrknuo sam i njega kad sam već došao. On (ona) se zaista daje za sve pare. Ali posto sam ja skontao da sam definitivno strejt, ne bih to iskustvo ponavljao više nikad.
Blajva ga drug i uživa u odnosu. Ali žensko je žensko. Da je živ i zdrav. Ali nije nesto sto bih ponovio.
E sad mnogi su skontali. HaujesnouMnogi su skontali i prije tebe..ali zasto je to uopste bitno...
Bojana duso nisi u toku. Provalio je narod da si ti Mala sa Stupa,Sara,Anastazija itd da ne kazem i pravo ime. Vrati se na Mala sa Stupa nekako je simpa basDanas Doboj
061801368
Bojana![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |