Jooooj pjesnikaO: najljepsoj,najboljoj,najduhovitijoj,najzenstvenijoj,najautenticnijoj,najseksipilnijoj,najzgodnijoj,I naj mami na svijetu...O njoj...Nego uprati ti drugu neku.Ona je rezervisana I kada me ne bude bilo,znace ona da je moja![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jooooj pjesnikaO: najljepsoj,najboljoj,najduhovitijoj,najzenstvenijoj,najautenticnijoj,najseksipilnijoj,najzgodnijoj,I naj mami na svijetu...O njoj...Nego uprati ti drugu neku.Ona je rezervisana I kada me ne bude bilo,znace ona da je moja![]()
Ma ja sam divljac za odstrel...kurac od ovce. .eto to sam...pozdravJooooj pjesnika![]()
Salim se…Ma ja sam divljac za odstrel...kurac od ovce. .eto to sam...pozdrav
Ili neko da ima neki broj za Tešanj?Neko nešto novo za Zenicu?
Znas li onaj film glup I gluplji...pa kad se zamrznu na onom ski liftu...Znas jel....e pa ja sam ona lijeva skija od glupljegSalim se…Nisam odavno bio zaljubljen pa mi smijesno. Al nije mi bas bilo šega dok sam bio u tom ,malo onako,tupavom stanju.
To cijena za sat? Bgm top. Ne znam sta svaki dan neko pita ima li ista u TuzliOvi sto me preporucuju,molim da naglase da mi pisu na viber ili wa,jeste 150km bez orala,a sa oralom 200km.Tako da mi ne pisu obicne poruke,kome se ne svidja ta cijena cao.Moj prostor cisto sve kondomi i isto imate kupanje pre ili posle pa dobrodosli![]()
Jesi u sarajevuOvi sto me preporucuju,molim da naglase da mi pisu na viber ili wa,jeste 150km bez orala,a sa oralom 200km.Tako da mi ne pisu obicne poruke,kome se ne svidja ta cijena cao.Moj prostor cisto sve kondomi i isto imate kupanje pre ili posle pa dobrodosli![]()
Pa ovo crno na slici izgleda musko s perikom vidis bradu hahahahahaJel bio ko kod ove dvije
Elma061395669 Sarajevo, Independent | City of Love
061395669 Masaza, fetisi, dominacija, bdsm,bicevanje,vezanje, threesome u troje s drugaricom, golden shower, foot fetish i ostalo, ne stidi se pozovi i ostvari svoje fantazije. sarajevo 061395669 Lilly blonde Elma ...cityoflove.com
Bio prelijepa uživo mirisna mlada slatka
Ne u TuzliJesi u sarajevu
Odakle su te sto imas brImate li neki provjeren broj za visoko imao sam nekad ali sam promijenio broj pa sam ga izgubio ako imate javite se u pp imam i ja provjerenih brojeva pa da razmjenimo
Pisalo se o njoj ranije dosta, ima nekog svog tipa kojem dadne lovu kad ti dodjes kroz prozor, a sto se tice nje ona je neraspolozena, ne rade svjetla po kuci sve u mraku, poprilicno mrsava i uska, solidna je al puno trazi za ono sto nudi. Dobra joj je samo lokacija jer je odma iznad carsije, ako ti ne smetaju mrsave i to sto ima svog nekog tipa koji je cuva tu blizu kuce fina je. 7/10 sveukupnoZanima me ima li neko iskustva sa ovom ??Sajra Love Sarajevo, Independent | City of Love
Hello mlada atraktivna i zabavna tu sam za vas 0/24h...javi se da se družimo...cityoflove.com
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|