Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Njega banuju nonstop...jbg slicna prica.Samo ja necu vrijedjati vise osobu koju sam zavolio,nema ni svrhe,plus ima ih ko pljeve sto su zaljubljeni u nju..sta je s Elkijem, izbrido profil?
Jesam bio sad sam Borisa111..a Denis sam inace@Borisa111 jesil ti sale
Reci cu mu da ti se javi...a ovi debili sto misle da prozivam zene,nije tako.Sto cu I dokazati,druge me nisu nikada ni zanimale.Bio sam joj drug prije svega,nisam manijak nikakav.Al to je za vas aritmetikaimas li kakav kontakt od njega
hajde brate, hvala tiReci cu mu da ti se javi...a ovi debili sto misle da prozivam zene,nije tako.Sto cu I dokazati,druge me nisu nikada ni zanimale.Bio sam joj drug prije svega,nisam manijak nikakav.Al to je za vas aritmetika![]()
Nisam glup legendo, nema potrebe za uvredama odmah. Shvatio sam iz tvoje poruke da su tu lažni oglasi ali da ima i tih nekih cura koje sve rade na istoj adresi, nisam ispratio da misliš na isto. Nebitno, nisam toliko glup ali ti jesi toliko nekulturan.Jos naglasim da su lazni oglasi i ti pitas za adresu i ko su djevojke.
Jel moguce da si bas toliko glup?
jesil tu brtNema na cwmu,a ovim debilima(pojedinim),sto pisu guzio sam,izdrkao sam po njoj,svrsio po sosama itd..da porucim da je yo tek omalovazavanje zena,nisi jarane na stocnoj pijaci.Malo se kulturnije I vi ophodite pa onda imate razloga da serete drugima
Jedva čekam da dodjes u Sarajevo. Ima da te tretiram kao kraljicuOvi sto me preporucuju,molim da naglase da mi pisu na viber ili wa,jeste 150km bez orala,a sa oralom 200km.Tako da mi ne pisu obicne poruke,kome se ne svidja ta cijena cao.Moj prostor cisto sve kondomi i isto imate kupanje pre ili posle pa dobrodosli![]()
Koliko je samo oral?Ovi sto me preporucuju,molim da naglase da mi pisu na viber ili wa,jeste 150km bez orala,a sa oralom 200km.Tako da mi ne pisu obicne poruke,kome se ne svidja ta cijena cao.Moj prostor cisto sve kondomi i isto imate kupanje pre ili posle pa dobrodosli![]()
O kojoj se radi ako nije tajna? Nisam upratioU koju
U koju svaku...samo sam s njom bio,druge niti znam niti I'm idem sta serete.A podatke mi sami saljete jer ste provalili da je volim
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|