Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koje su te? Koja je adresa? Možeš li recenzirati?Ima li ista za ovaj usrani Mostar?? Sve neki lazni oglasi. 30 djevojaka na istoj adresi. Ne bi da je hangar a ne stan od 50m2.
Jos naglasim da su lazni oglasi i ti pitas za adresu i ko su djevojke.Koje su te? Koja je adresa? Možeš li recenzirati?
Nije glupJos naglasim da su lazni oglasi i ti pitas za adresu i ko su djevojke.
Jel moguce da si bas toliko glup?
Moze broj telefonaJos naglasim da su lazni oglasi i ti pitas za adresu i ko su djevojke.
Jel moguce da si bas toliko glup?
Bolje sam sebe drug , nego nas ovdje i cure koje prozivaš .Povrijedicu sam sebe ovaj put sve je besmisleno.Nikad nikom vise necu moci vjerovati.Pun mi je kurac svega..Pozdrav I sretno svima
Pa kako se uspiješ u svaku zaljubiti i izvlačiti privatne informacije o njoj i njenom životu i onda kad te odjebe postaneš psihopata i provlačiš te informacije po forumu ?Slazem se...bitno mi je da shvati da sam je stvarno volio.Me mrzim je,I dalje je volim.Jbg slike s videa su mi nonstop u glavi..ne mogu jbg..slab sam
U koju svaku...samo sam s njom bio,druge niti znam niti I'm idem sta serete.A podatke mi sami saljete jer ste provalili da je volimPa kako se uspiješ u svaku zaljubiti i izvlačiti privatne informacije o njoj i njenom životu i onda kad te odjebe postaneš psihopata i provlačiš te informacije po forumu ?
Niti sam niti znam lika...a jesi li ti 065224...koji mi je poslao informacije?Pa nije ti valjda taj Eldin Omanovic kamiondzija pokupio kurvu pa zato ovoliko pises tuda po forumu ili je on snimao taj video sa njom
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|