BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Sta je sa nama sto za minut svrsimo.Ja iskreno nalozim se platim sat svrsi za minut i bjezi kuci bitno mi otic to me nalozi lazi zeni lazi svima gdje si a moram otic dok dodjem do bl iz Doboja cjelim putem napaljen nema gotov
Bar si iskren , tako svi nego glade muda kao mogu dva puta ili vidis nisam ostavila dojam da mogu dva puta, pa pitas preko poruka ako je stamota uzivo. 😂

Ko je paradajiz presolio i p.. najebao? 😂
A ha ha a izjebane i ozene ili one nadju jebaca dok on radi vani itd,a onda njihova postena zenica kupuje poklone jebacu od njegovih para,sviju mi znam iz prica🤣🤣 a nesto sam i vidjela svojim ocima,on u Avganistanu radi ona kupila auto naravno njegovom lovom,a njen jebac vozi to auto a ona se skrila zalegla do poda,ma ja sam postena Kurva bar svoje trosim.

Bar si iskren , tako svi nego glade muda kao mogu dva puta ili vidis nisam ostavila dojam da mogu dva puta, pa pitas preko poruka ako je stamota uzivo. 😂
Sve zavisi do raspolozenje a nebi kvario prvi sex sa drugim jedino da se pojavi jos jedna ili u drugu rupu nemam veliku kitu 14 cm pa vise se zabavim ako je uredna i svidja mi se oko predigre da gori i u te dvije 3 minute sto jebem svrsi i ona ukoci se.Al ti je nebitno idem kurvama i placam pusenje sa kondomi. I svrsi. Isto za 2 min a zena pusti 10 godina nema sta ne radi guta ga pusti loze top bez kondoma al nema tog adrenalina kao kad ides u zijan pa tako svaka mi je dobra ne ljubim ni jednu i to je too

Sve zavisi do raspolozenje a nebi kvario prvi sex sa drugim jedino da se pojavi jos jedna ili u drugu rupu nemam veliku kitu 14 cm pa vise se zabavim ako je uredna i svidja mi se oko predigre da gori i u te dvije 3 minute sto jebem svrsi i ona ukoci se.Al ti je nebitno idem kurvama i placam pusenje sa kondomi. I svrsi. Isto za 2 min a zena pusti 10 godina nema sta ne radi guta ga pusti loze top bez kondoma al nema tog adrenalina kao kad ides u zijan pa tako svaka mi je dobra ne ljubim ni jednu i to je too
Ništa cudno. I ja sam ozenjen i žena mi radi sve sto zaželim. Al nijedna žena me ne pali kao kurve. Ni sam to ne znam objasnit. Ženu nikad nisam prevario osim s kurvom, te veze i ljubavnice mi nisu nimalo napete ni zanimljive...al kurve su nešto posebno. Odeš platiš, izgotiviše se 🤣🤣

• Like
reagiranja: Dzo
Hhahaa pa jeste tako logicno da se pobrisem i ti i ja pa ti ako hoces jos mozes reci, nije to do mene nego do tebe.
Eto kad drugi put dolazila u Mostar dolazim, ali plaćanje iza akcije, da vidim hoće li biti kako pišeš ovdje ili samo prodaješ maglu na forumu, jel može?
Baš da vidim držiš li do svoje riječi ili si samo slatkoriječiva na forumu, jer kad si platio možeš reći svršio si, ovako ako nema love ispoštovat ćeš tih pola sata, jer eto kažeš radiš na vrijeme, a ne na broj svršavanja.
Ja ću sebi kupiti pivu i piti iza akcije, dok mi ne istekne tih pola sata, i onda platiti i ići, jesmo li se dogovorili onda?

Eto kad drugi put dolazila u Mostar dolazim, ali plaćanje iza akcije, da vidim hoće li biti kako pišeš ovdje ili samo prodaješ maglu na forumu, jel može?
Baš da vidim držiš li do svoje riječi ili si samo slatkoriječiva na forumu, jer kad si platio možeš reći svršio si, ovako ako nema love ispoštovat ćeš tih pola sata, jer eto kažeš radiš na vrijeme, a ne na broj svršavanja.
Ja ću sebi kupiti pivu i piti iza akcije, dok mi ne istekne tih pola sata, i onda platiti i ići, jesmo li se dogovorili onda?
Ako je iko korektan ovdje to je Crnka.
A prijatelju neiskusni,nije joj picka taksimetar pa da plstis koliko otkuca.
Malo uci od ove raje iskusnije,kako se radi taj posao.
Prvo i osnovno ti je placanje unaprijrd..

Placanje je na ruke odmah haha...A ispostuje tih pola sata 100% popi ti i pivu nece joj biti frka...a kako si rekao samo ja imam taj luksuz da platim poslije odnosa haha😎

Kurvi se uvjek placalo unaprijed de da te nategnem pa cu ti platit poslije 1000km postaces iskusan odmah

Molim retardiranog Elkija da se ne javlja na moje postove jer mi nije u cilju a ni ljudski da se raspravljavam sa mentalno ograničenom osobom 🤣🤣
P.S. jucer rece da sam ja Viktorija a sad da hocu ženit Viktoriju, pa de se dogovori sam sa sobom prvo 😆😆😁🤣🤣😂
Ovo je BiH forum a cini mi se da ima i Dalmacija svoj..pa napravi skok...Visis ovdje 0-24...Sto si igro na Lazio u kontru meni pa popusio nisam ti ja kriv..😎ugodan ostatak dana freak hahaha

Ovo je BiH forum a cini mi se da ima i Dalmacija svoj..pa napravi skok...Visis ovdje 0-24...Sto si igro na Lazio u kontru meni pa popusio nisam ti ja kriv..😎ugodan ostatak dana freak hahaha
Hahaha a neda ti se nista pogodit, niti sam Viktorija, niti sam dalmacija, njih ne podnosim organski, niti sam ista igra u inat tebi, js nekog boli kurac za tebe pa ce igrat u inat tebi 🤣🤣🤣

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh