BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Kad gledaš na EGE-u traži koje imaju review, tj. da je netko napisao recenziju o njima i naravno da je verified profil.
Ja bi ti preporučio ovu npr. jer meni osobno dobro izgleda i ima review.
Ja sam bio kod ove Palome, čista, ista kao na slikama, pola sata 100e, radi preko agencije, stan u city hotelu, jedina zamjerka što ne pije pivu :ROFLMAO:
To je ova

@Goginho moja greška, bila je u Mostaru, a sad jeu Sarajevu, tamo bi pokušao kontaktirati
Bila je prije 3 dana online, vidi da nije slučajno otišlaiz Sarajeva, verified profil, dobro izgleda i ima review.
Ili pokušaj kod ove, prije par mjeseci je netko pisao da je išao kod nje i da je dobra, to je ova
Ova je jučer bila online, trebalo bi da je još u Sarajevu.
Nadam se da sam pomogao

@Goginho moja greška, bila je u Mostaru, a sad jeu Sarajevu, tamo bi pokušao kontaktirati
Bila je prije 3 dana online, vidi da nije slučajno otišlaiz Sarajeva, verified profil, dobro izgleda i ima review.
Ili pokušaj kod ove, prije par mjeseci je netko pisao da je išao kod nje i da je dobra, to je ova
Ova je jučer bila online, trebalo bi da je još u Sarajevu.
Nadam se da sam pomogao
hvala ti puno, sad cu im se javiti, mislim da sam se javio prije ali je trazila sliku da posaljem pa mi je to malo smrdilo. Nisam nikad trazio ovo u Sarajevu, pa samo zelim izbjeci da ga meni stave.....

hvala ti puno, sad cu im se javiti, mislim da sam se javio prije ali je trazila sliku da posaljem pa mi je to malo smrdilo. Nisam nikad trazio ovo u Sarajevu, pa samo zelim izbjeci da ga meni stave.....
To se samo žele osigurati ako im nešto uradiš, dosta njih traži sliku, jer su ih znali pljačkati, onda ako imaju sliku mogu prijaviti policiji.
Nemoj misliti da je lažnjak ako te traže sliku, obje su mislim 150e pola sata, ali pitaj ima li išta popusta, većinom svaka spusti 20-30e, ako ne spusti onda pitaj 20minuta za 120e, neće navijati alarm koliko je prošlo, 20minuta ili pola sata.

Pozdrav narode, nije me bilo neko vrijeme ali vidim da se ovdje nije ništa promjenilo. I dalje se spominju dvije, tri cure i to je sve... Da kažem još da sam prije mjesec,dva probao ovu Crnku i moram da priznam da je djevojka fakat na mjestu. Čista, lijepa, nasmijana fakat bez zamjerke. Drži se dogovora i ne gleda na sat i ne požuruje. Od mene sve preporuke.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh