Borisa111
Well-known member
Taj baksis mi u kafani ostavimo,a ne za guznju50
50 km hahaha...e jebat ce vas ovaj levat al uzivo presli ste granice...budite mi pozdravljeni i dobro se cuvajte

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taj baksis mi u kafani ostavimo,a ne za guznju50
50 km hahaha...e jebat ce vas ovaj levat al uzivo presli ste granice...budite mi pozdravljeni i dobro se cuvajte
Ma moroni samo me bzvz smaraju..Taj baksis mi u kafani ostavimo,a ne za guznju![]()
HvalaBio sam kod kurvice, zelim samo da je pohvalim max, uredna, dobro se jebe, stenje ko luda, msm iscijedi ga za 2min ali vrijedi. Kreved uredan udoban, sve 5
Ma ja necu dalje i odjavit cu se s ovog sranja ne treba mi ovo vise...vratio sam brojeve i meni dovoljno...zao mi je sto se ovako zavrsilo ali i znalo se da ce...a jebo njih varaju zene umjesto djeci svojoj da posvete paznju ovako ce ostati bez bracnog partnera hahaZavrsi I ne pisi...evo meni jebaci pisu nemoj javno pisat...ne mijesaj mene...dosad se sesti javio kojeg su oplele jbt...no sikiriki...da sam htjeo sam bih ih sve redom unakazio...prostitucija je nelegalna radnja...prevara takodjer....ako su mogli Dodu sjebat mogu I vas..ali necu...opusteno.Do vas je,ako nastavite srat hocu![]()
Ma naravno..nego kakve brojeve si vratio..sve to bolan izbrisi..nije ovo za nasMa ja necu dalje i odjavit cu se s ovog sranja ne treba mi ovo vise...vratio sam brojeve i meni dovoljno...zao mi je sto se ovako zavrsilo ali i znalo se da ce...a jebo njih varaju zene umjesto djeci svojoj da posvete paznju ovako ce ostati bez bracnog partnera haha
Ovom je davno puko zupčasti.
Ovom je davno puko zupčasti.
Druže ti si stvarno teže poremećen. Sigurno ti je ona prva skinula mrak pa si odlijepio za njom. Da imaš para kako se hvališ imao bi i pičke a ne da ovdje se prosipaš ko zadnja budala na ovom svijetu.Evo hajde ti i ovaj sejo boj goran..ispusite mi kurac obojica
Nema popusta dzaba glumiite finocu..
Evo imate popust kod mene da mi i vas dvojica izdrkate i odjebete
Hvala bogu para i pickeDruže ti si stvarno teže poremećen. Sigurno ti je ona prva skinula mrak pa si odlijepio za njom. Da imaš para kako se hvališ imao bi i pičke a ne da ovdje se prosipaš ko zadnja budala na ovom svijetu.
Moze li kontakt
Nek prijavi na policiju ovog retardaCrnka je pod strasnim mobingom, moze li ko banovat ovog zaljubljenog mongoloida?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|