Borisa111
Well-known member
Ali kakva je poenta da joj dajes...koliko God da imas .nije stvar u parama vec joj ti dajes kao iz ljubavi. A ona ti pruza "ljubav" za novac"..odnosno ti nije ljubav vec si joj I ti musterija cijelo vrijeme..Znaci samo sexualna veza.. pa ako je samo seksualna veza I ako ti je do seksa nemas pravo da se zalis jer znas sta dobivas,I onda nema svrhe da si samo s jednom jer ljudima obicno dosadi seks sa samo jednom osobom.Ne dosadi ako je prava ljubav u pitanju gdje osim njenog tijela volis I njenu dusu.Ove cure su dusu prodale djavolu tako da ti ostaje samo tijelo. ....Druga je stvar sto lazu da I one tebe vole,to je klasicna prevara I obmana koje ne zelis biti svjestan jer volis tu osobu.Takve osobe se ne mogu voljeti sve dok se bave s tim...I ne pisi vise o njoj jer iapadas smijesqn dodatno.Zezaj se I daji recenzije....to je sve sto trebas pisati na forumu...i priznaj sebi da si se zajebaoNe postoji kurva, osim jedne s kojom sam bio, da nemaju mantru da imaju neki posao i da im je ovo samo popuna buđeta. I da im ne treba puno da se maknu. Jednom sam i ja bio naivan, pa kad sam spomenuo da cemo otvoriti salon i da moze mjesecno mirne duse zaraditi 2.000 eura sto je dovoljno za pristojan zivot, vidio sam da me blijedo gledala. Ona to zaradi u dva dana bez problema, uz puno manje truda. Tad sam skuzio da sam glup. Ako nemas bar 5.000 da im mjesecno das, nemas s njima sto pricati o nekoj vezi. Tu su kod vas na forumu aktivne cure u tom poslu pa nek me demantiraju.