Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Haha da nije istaBogami ta dobro possjeca na moju tu simpatiju bivsu. I ta je imala djecu i posudila pare od nekog da otvori salon....al i to joj bilo malo bogami
Imas Crnku ako si voljan da ti prica lazi za sta joj pare trebajuNemojte se svađati i nervirati, već uživajte u životu. Nađimo normalne žene i bit će nam svima mnogo lakše. Ima li neko broj neke koliko toliko korektne djevojke ili žene sa kojom se može dogovoriti viđanje na duži period?
Ako neko ima broj od takve, častim ga
Daaa upravo tako! Nisam htio momku da pametujem al druze sve te prostituke su nesposobne za pravu ljubav. Moras biti poseban mentalni sklop da bi sexao sa nepoznatim ljudima za novac. Treba ih tako posmatrati i cao. Kakva emocija,kakvo posudjivanje para takvim likovima. Meni isto kukumale,lagale kako bi im posudio lovu.Jaranice mozes ih samo zaraditiJa fakat ne znam koji put ti se treba reci ono ocigledno Te cure vole samo pare...ni tebe,ni mene,ni trenutnog..ni buduceg...ma mogu se I udati jos po 5 puta I imati novu djecu....isto ce se postaviti sa svakim I tu nikada nece biti srece jer sreca nije u parama...trenutno zadivoljstvo DA.. .lazna sigurnost DA . Ali srece I ljubavi NE...
Ajde brate pusti, kazem ti od srca. Da imas gomilu para, vec bi se ona zalijepila za tebe. Ocito ju vise ne mozes financijski ispratiti, i prici je kraj. Nisi ni prvi ni zadnji.Imam ja za cas posla ogromne novce..znaju to sve one kako i sta..Ali boli laz druze koju slusas svaki jebeni dan..
Polako prvo ti mora vratiti za kantu Jupola bilo je neko krecenje stana koliko se sijecam![]()
Stan ni dan danas nije okrecen..Ma kad bih sve nabrojao za sta sam joj dao vracala bi do penzije haha
Te sto imaju salone one se najvise jebu a fol postene jos proklete malo im paraNe
Neces se ti brate ni mjesati..pokazala je pravo lice..samo sam je cekao..volio bih da mi vrati pare sto sam joj dao da salon otvori i da se mirno razidjemo..![]()
Za sve joj bilo malo..Svaki dan nova laz ili ti uplatnicaTe sto imaju salone one se najvise jebu a fol postene jos proklete malo im para
Ne postoji kurva, osim jedne s kojom sam bio, da nemaju mantru da imaju neki posao i da im je ovo samo popuna buđeta. I da im ne treba puno da se maknu. Jednom sam i ja bio naivan, pa kad sam spomenuo da cemo otvoriti salon i da moze mjesecno mirne duse zaraditi 2.000 eura sto je dovoljno za pristojan zivot, vidio sam da me blijedo gledala. Ona to zaradi u dva dana bez problema, uz puno manje truda. Tad sam skuzio da sam glup. Ako nemas bar 5.000 da im mjesecno das, nemas s njima sto pricati o nekoj vezi. Tu su kod vas na forumu aktivne cure u tom poslu pa nek me demantiraju.Te sto imaju salone one se najvise jebu a fol postene jos proklete malo im para
Druze da nije nastavila sa lazima imala bi i 10.000 mjesecno jer sam je iskreno volio.Ne postoji kurva, osim jedne s kojom sam bio, da nemaju mantru da imaju neki posao i da im je ovo samo popuna buđeta. I da im ne treba puno da se maknu. Jednom sam i ja bio naivan, pa kad sam spomenuo da cemo otvoriti salon i da moze mjesecno mirne duse zaraditi 2.000 eura sto je dovoljno za pristojan zivot, vidio sam da me blijedo gledala. Ona to zaradi u dva dana bez problema, uz puno manje truda. Tad sam skuzio da sam glup. Ako nemas bar 5.000 da im mjesecno das, nemas s njima sto pricati o nekoj vezi. Tu su kod vas na forumu aktivne cure u tom poslu pa nek me demantiraju.
Hahahahahahahah, ovdje si ti jedini jadan ispao kralju moj, da imaš obraza ne bi se više pojavljivao na forumu, a kamo li iznosio te stvari, ti si ovdje jedini branio je, svaku lijepu riječ o njoj govorio, a koliko sam čitao svak te upozoravao za nju, sad nema potrebe da okrećeš riječi protiv te cure, žao mi te na jedan način, ali glup si ispao samo tako hahahahahah, cirkus majke miZnas tebra da nikad nisam sam..da imam i drugih koje mi same dolaze..a ja se ufatio drolje raspale da njoj nesto pomazem...sve cista laz..boga pitaj za sta joj je trebalo..mozda da trosi sa momkom u banja luci i za njega sam znao al opet sve sutio...
Raspala se dabogda..fuj oca mi mrtvog kako mi se zgadila..treba joj kupiti vlazne da se obrise..ma i ne okupa se između musterija..Marina joj posalje ove nesposobnjakovice..Ko sto je ovaj cernobilac iz ze...
Ne bira ta jebaca samo pare daj...mozes iz kanalizacije pravo kod nje..
Ali kakva je poenta da joj dajes...koliko God da imas .nije stvar u parama vec joj ti dajes kao iz ljubavi. A ona ti pruza "ljubav" za novac"..odnosno ti nije ljubav vec si joj I ti musterija cijelo vrijeme..Znaci samo sexualna veza.. pa ako je samo seksualna veza I ako ti je do seksa nemas pravo da se zalis jer znas sta dobivas,I onda nema svrhe da si samo s jednom jer ljudima obicno dosadi seks sa samo jednom osobom.Ne dosadi ako je prava ljubav u pitanju gdje osim njenog tijela volis I njenu dusu.Ove cure su dusu prodale djavolu tako da ti ostaje samo tijelo. ....Druga je stvar sto lazu da I one tebe vole,to je klasicna prevara I obmana koje ne zelis biti svjestan jer volis tu osobu.Takve osobe se ne mogu voljeti sve dok se bave s tim...I ne pisi vise o njoj jer iapadas smijesqn dodatno.Zezaj se I daji recenzije....to je sve sto trebas pisati na forumu...i priznaj sebi da si se zajebaoNe postoji kurva, osim jedne s kojom sam bio, da nemaju mantru da imaju neki posao i da im je ovo samo popuna buđeta. I da im ne treba puno da se maknu. Jednom sam i ja bio naivan, pa kad sam spomenuo da cemo otvoriti salon i da moze mjesecno mirne duse zaraditi 2.000 eura sto je dovoljno za pristojan zivot, vidio sam da me blijedo gledala. Ona to zaradi u dva dana bez problema, uz puno manje truda. Tad sam skuzio da sam glup. Ako nemas bar 5.000 da im mjesecno das, nemas s njima sto pricati o nekoj vezi. Tu su kod vas na forumu aktivne cure u tom poslu pa nek me demantiraju.
Ne vjerujem ti, mislim da lazes samog sebe. S tim parama koje si spreman potrositi na zenu mjesecno kao sto kazes, mozes imati skoro svaku obicnu djevojku koja se ne trosi za pare uokolo potucajuci se po raznim gradovima. Ako je istina sto govoris, onda si gadno zajebo samog sebe, ne vidim zdravi razlog da si to radiš. Ekipa trosi toliko para na kurve, i vise, ima ih, ali ne zato sto traze ljubav, nego akciju, a svoju familiju ne ugrozavaju. To je zato sto mogu.Druze da nije nastavila sa lazima imala bi i 10.000 mjesecno jer sam je iskreno volio.
A ona cista laz..
Pitaj je ako meni ne vjerujes kako dodjem brzo do veceg iznosa i nikad mi nije bio problem sve da joj dam..![]()
Kako ti objasniti da druge nisu postojale..Da su sve gole hodale pored mene nisu me zanimale..A ja sam sam nemam ih na koga trositi..te se tako olako razbacujem..Ne vjerujem ti, mislim da lazes samog sebe. S tim parama koje si spreman potrositi na zenu mjesecno kao sto kazes, mozes imati skoro svaku obicnu djevojku koja se ne trosi za pare uokolo potucajuci se po raznim gradovima. Ako je istina sto govoris, onda si gadno zajebo samog sebe, ne vidim zdravi razlog da si to radiš. Ekipa trosi toliko para na kurve, i vise, ima ih, ali ne zato sto traze ljubav, nego akciju, a svoju familiju ne ugrozavaju. To je zato sto mogu.
Imaš li neku drugu osim crnke? Daj svom drugu ako imaš neku preporuku jer vidim da si ti jedini koji je prošao sve i svaštaImas Crnku ako si voljan da ti prica lazi za sta joj pare trebaju
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|