BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Sve je to maslo tvoje drugarice koja te naziva sizofrenicarkom...onako gledam je i nevjerujem sta prica..nabija mi ovih dana pisljivih 450 km sto sam drugoj dao kao da sam joj mater jebo..
Stari moj, nije ovo za tebe. S njima kupujes ljubav na određeno vrijeme u skladu koliko si novca prilozio. Tu je pocetak i kraj price. To nisu naivne zene, ako si se financijski iscrpio, to nije njihov problem. One su tu zbog para, shvati to i pusti ju na miru.

Nemojte se svađati i nervirati, već uživajte u životu. Nađimo normalne žene i bit će nam svima mnogo lakše. Ima li neko broj neke koliko toliko korektne djevojke ili žene sa kojom se može dogovoriti viđanje na duži period?

Ako neko ima broj od takve, častim ga

Stari moj, nije ovo za tebe. S njima kupujes ljubav na određeno vrijeme u skladu koliko si novca prilozio. Tu je pocetak i kraj price. To nisu naivne zene, ako si se financijski iscrpio, to nije njihov problem. One su tu zbog para, shvati to i pusti ju na miru.
Imam ja za cas posla ogromne novce..znaju to sve one kako i sta..Ali boli laz druze koju slusas svaki jebeni dan..

Maja 26 godina/ 170-60-4 ČETVRTAK
Ćao, u Banja Luci sam
Nudim oral i klasiku seks, pola sata je 70e u mom smeštaju.
Nikakvi xbonovi nisu potrebni. Plaćate kada dodjete.
Poziv ili whatsapp poruka na 06680
9495

Nemojte se svađati i nervirati, već uživajte u životu. Nađimo normalne žene i bit će nam svima mnogo lakše. Ima li neko broj neke koliko toliko korektne djevojke ili žene sa kojom se može dogovoriti viđanje na duži period?

Ako neko ima broj od takve, častim ga
Imas Crnku ako si voljan da ti prica lazi za sta joj pare trebaju

Ja fakat ne znam koji put ti se treba reci ono ocigledno Te cure vole samo pare...ni tebe,ni mene,ni trenutnog..ni buduceg...ma mogu se I udati jos po 5 puta I imati novu djecu....isto ce se postaviti sa svakim I tu nikada nece biti srece jer sreca nije u parama...trenutno zadivoljstvo DA.. .lazna sigurnost DA . Ali srece I ljubavi NE...
Daaa upravo tako! Nisam htio momku da pametujem al druze sve te prostituke su nesposobne za pravu ljubav. Moras biti poseban mentalni sklop da bi sexao sa nepoznatim ljudima za novac. Treba ih tako posmatrati i cao. Kakva emocija,kakvo posudjivanje para takvim likovima. Meni isto kukumale,lagale kako bi im posudio lovu.Jaranice mozes ih samo zaraditi 😍😀

Te sto imaju salone one se najvise jebu a fol postene jos proklete malo im para
Ne postoji kurva, osim jedne s kojom sam bio, da nemaju mantru da imaju neki posao i da im je ovo samo popuna buđeta. I da im ne treba puno da se maknu. Jednom sam i ja bio naivan, pa kad sam spomenuo da cemo otvoriti salon i da moze mjesecno mirne duse zaraditi 2.000 eura sto je dovoljno za pristojan zivot, vidio sam da me blijedo gledala. Ona to zaradi u dva dana bez problema, uz puno manje truda. Tad sam skuzio da sam glup. Ako nemas bar 5.000 da im mjesecno das, nemas s njima sto pricati o nekoj vezi. Tu su kod vas na forumu aktivne cure u tom poslu pa nek me demantiraju.

Ne postoji kurva, osim jedne s kojom sam bio, da nemaju mantru da imaju neki posao i da im je ovo samo popuna buđeta. I da im ne treba puno da se maknu. Jednom sam i ja bio naivan, pa kad sam spomenuo da cemo otvoriti salon i da moze mjesecno mirne duse zaraditi 2.000 eura sto je dovoljno za pristojan zivot, vidio sam da me blijedo gledala. Ona to zaradi u dva dana bez problema, uz puno manje truda. Tad sam skuzio da sam glup. Ako nemas bar 5.000 da im mjesecno das, nemas s njima sto pricati o nekoj vezi. Tu su kod vas na forumu aktivne cure u tom poslu pa nek me demantiraju.
Druze da nije nastavila sa lazima imala bi i 10.000 mjesecno jer sam je iskreno volio.
A ona cista laz..
Pitaj je ako meni ne vjerujes kako dodjem brzo do veceg iznosa i nikad mi nije bio problem sve da joj dam..😎

žene koje su imale više od 2-3 sex partnera u životu ne mogu osjetiti niti pružiti ljubav, a kamoli prostitutke kojima je body count 300, 400, 500... znanost dokazala. ima veze s nekakvim hormonima i sl. žene u sebi do smrti nose Dna od svakog muškarca čiju su spermu konzumirale. nisu stari ljudi bili maniti. osvijestite se frendovi 🙂
jedno je sex a zaljubit se u njih nešto je skroz drugo.
"ne zna da voli, simulira"

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh