Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Raspala se dabogda bijednica..Treba li joj para pitaj je..jebem vam familiju.."Moj profil nije više night24, ne morate pratiti objave, Elki je promjenio šifru profila tako da iskulirajte sta god pise u moje ime.
#crnka"
To mi je ona rekla da objavim ovo.
Nije ovo njen profil, napravit će ona svoj... uglavnom da znate
Jadno da jadnije nmz biti..laz prevara na svakom koraku...al opet nista privatno necu iznijeti...bijednica fujjHahahaha svi su te upozoravali.
Nema više ljubavne poezijs
Ma kani se ćorava posla.Jadno da jadnije nmz biti..laz prevara na svakom koraku...al opet nista privatno necu iznijeti...bijednica fujj
I dobro im se naseremo u usta i pritisnemo nogom da nemogu zijevati..Jebemo
Jebemo i kuravu i njenog potparola..
Ja fakat ne znam koji put ti se treba reci ono ocigledno Te cure vole samo pare...ni tebe,ni mene,ni trenutnog..ni buduceg...ma mogu se I udati jos po 5 puta I imati novu djecu....isto ce se postaviti sa svakim I tu nikada nece biti srece jer sreca nije u parama...trenutno zadivoljstvo DA.. .lazna sigurnost DA . Ali srece I ljubavi NE...Prijavila je profil Sofiji da Sofija nebi imala posla..zato i ide dan dva prije nje u isti grad...popusta tu nema jer tamo naplacuju vise nego u Sarajevu pa ti to dodje na isto..
Zao mi ovih ozenjenih jebaca sto ce im zene saznati gdje trose pare..Ja fakat ne znam koji put ti se treba reci ono ocigledno Te cure vole samo pare...ni tebe,ni mene,ni trenutnog..ni buduceg...ma mogu se I udati jos po 5 puta I imati novu djecu....isto ce se postaviti sa svakim I tu nikada nece biti srece jer sreca nije u parama...trenutno zadivoljstvo DA.. .lazna sigurnost DA . Ali srece I ljubavi NE...
Samo vodi brigu o sebi,naici ce prava osoba.I ja sam bio najbolji moguci pa me druga strana predatavila bolesnikom I manijakom za sto imam poruke od vise osoba.U prevodu ne treba trositi sekund zivota na takve osobe..bolje je I sam biti neko vrijemeZao mi ovih ozenjenih jebaca sto ce im zene saznati gdje trose pare..
Sofija gdje god se okrene ima poslaPrijavila je profil Sofiji da Sofija nebi imala posla..zato i ide dan dva prije nje u isti grad...popusta tu nema jer tamo naplacuju vise nego u Sarajevu pa ti to dodje na isto..
Znas tebra da nikad nisam sam..da imam i drugih koje mi same dolaze..a ja se ufatio drolje raspale da njoj nesto pomazem...sve cista laz..boga pitaj za sta joj je trebalo..mozda da trosi sa momkom u banja luci i za njega sam znao al opet sve sutio...Samo vodi brigu o sebi,naici ce prava osoba.I ja sam bio najbolji moguci pa me druga strana predatavila bolesnikom I manijakom za sto imam poruke od vise osoba.U prevodu ne treba trositi sekund zivota na takve osobe..bolje je I sam biti neko vrijeme
Jarane ovaj @Borisa111 ti je sve fino napisao. I ja sam prije 5, 6 godina tako naišao na jednu. Navodno da je to radila jer se rastala i morala prehranit dijete. Al imala je normalan posao i to joj bilo maloZao mi ovih ozenjenih jebaca sto ce im zene saznati gdje trose pare..
A sad znas da kriv nisam..Sofija gdje god se okrene ima posla![]()
Ma ova se i sa komsijama hefta..daj boze da joj djeca ne saznaju..ako ima imalo ljubavi bar prema toj djeci bit ce joj jebeno..Jarane ovaj @Borisa111 ti je sve fino napisao. I ja sam prije 5, 6 godina tako naišao na jednu. Navodno da je to radila jer se rastala i morala prehranit dijete. Al imala je normalan posao i to joj bilo malo
Ko htjela se povuc iz tog radi mene, pa odjedmom samo prestala se javljat i vidim uda se za nekog pa i s njim dobi jos jedno dijete. Pa se i od njeg rastala i kako sam cuo da opet radi, ne znam sta razmislja glavom sta ce joj sin rec za par godina kad bude tinejdzer. Tako da je Borisa sve rekao. Pare, samo pare, od danas do sutra...sta ce bit zavgodinu to ne razmislja
Sve je to maslo tvoje drugarice koja te naziva sizofrenicarkom...onako gledam je i nevjerujem sta prica..nabija mi ovih dana pisljivih 450 km sto sam drugoj dao kao da sam joj mater jebo..A sad znas da kriv nisam..![]()
Ne znam ne bi da se mijesamSve je to maslo tvoje drugarice koja te naziva sizofrenicarkom...onako gledam je i nevjerujem sta prica..nabija mi ovih dana pisljivih 450 km sto sam drugoj dao kao da sam joj mater jebo..
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|