Gabriela, nije ista osoba na slikama i uzivo, ali i uzivo je prava pickaJel to ona Mirela Brazil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gabriela, nije ista osoba na slikama i uzivo, ali i uzivo je prava pickaJel to ona Mirela Brazil
Gdje smjestena?Gabriela, nije ista osoba na slikama i uzivo, ali i uzivo je prava picka
Jel kao sa videaGabriela, nije ista osoba na slikama i uzivo, ali i uzivo je prava picka
To se kaze...The Slut like to play on Slot machine....Ako si bio kod Pamele i bar malo popricao onda znaš da je Pamelina najveca ljubav kockanje, a vidis moj nadimak ovde
Tako da sam s njom u top odnosu i samo nju zovem kad dođem. Mijenjala je par puta broj zbog nekih utuža pa mi je dala privatni. Nje nema na oglasima, samo preko preporuke. Idem iduci tjedan do nje. Od svake cu podijelit broj osim njen...
Je su joj dragi slot aparati![]()
Gdje smjestena?
U City-uGdje smjestena?
Nema nitko?Ima li netko Ilmin kontakt koji sada koristi? Ja imam neki CG na koji sam je uspijevao ranije kontaktirati ali čini mi se da nije više aktivan.
Ma pusti njega,on ionako pise lose komentare za cure iz Sa.Nisam ja dragstor da radim u 12 i 3 po noci!! Na svaku poruku koja mi je stigla posle 22h nisam nikad odgovorila..
A to da sam fejk si samo ti rekao imaju ljudi koji su potvrdili moj fizicki izgled i moju uslugu![]()
Ona je bas bomba bila i otvorena za sve.Sve je radila bez ustezanjaTo sam od svakog cuo, zato kazem da sam zakasnio. Sad snima gangbang filmice, 5, 6 na na nju jednu
Hotel ili ovamo gdje su apartmaniU City-u
Jebemo i kuravu i njenog potparola.."Moj profil nije više night24, ne morate pratiti objave, Elki je promjenio šifru profila tako da iskulirajte sta god pise u moje ime.
#crnka"
To mi je ona rekla da objavim ovo.
Nije ovo njen profil, napravit će ona svoj... uglavnom da znate
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|