BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ima tko broj od pamele pamy wild sarajevo , izgubio sam.kontakt bio sam prije godinu dana , znate li radi li jos ??? Hvala unaprijed .
Ako si bio kod Pamele i bar malo popricao onda znaš da je Pamelina najveca ljubav kockanje, a vidis moj nadimak ovde 🤣🤣🤣
Tako da sam s njom u top odnosu i samo nju zovem kad dođem. Mijenjala je par puta broj zbog nekih utuža pa mi je dala privatni. Nje nema na oglasima, samo preko preporuke. Idem iduci tjedan do nje. Od svake cu podijelit broj osim njen...
Je su joj dragi slot aparati 🤣🤣🤣🤣

Upravo sam bio prvi put kod Crnke.
Pa da vam opišem iskustvo za one koji nisu nikad bili.

Prvo cura je prelijepa i zgodna je, vitko tijelo, dobra guza, manje sise (8/10 što se tiče tijela općenito)
Ali ljudi moji kako cura puši, znaci next lvl..profi bukvalo...ubjedljivo najbolje pušenje ikad...inače ono preko kondoma se slabo sta "osjeti", ali kod nje se baš dobro osjeti...ne mogu ni zamisliti kakav bi osjećaj bio bez kondoma.
Sta je još dobro, pozitivna je, nasmijana, voli da se šali, extra komunikacija.

Sve u svemu cura vrijedi svake marke i baš se trudi.
Pa eto ko nije bio, obavezno znači da ode. Neće se pokajati.

PS: Izjebao sam je tako dobro da je i ona svršila 😂...može potvrditi ako nije tako.
Ma nista ti nisi izjebo...sve je gluma...a i malecki ti je 😂

Dzabe joj sve kada procita poruku i neodgovori ako radi neka kaze ako ne opet odgovori i to je to nego procita poruku i kulira
Nisam ja dragstor da radim u 12 i 3 po noci!! Na svaku poruku koja mi je stigla posle 22h nisam nikad odgovorila..
A to da sam fejk si samo ti rekao imaju ljudi koji su potvrdili moj fizicki izgled i moju uslugu🤫😘

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh