Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko je Sara,?Sta je ovo Sara završila karijeru![]()
Laznjak 100%Jel ima neko neka iskustva sa Elenom iz Doboja
Našao sam broj ovdje na forumu i javio se čini se korektna ne traži pare unaprijed
Ali bi volio da neko kaže ako je išao kod nje da ne naletim na boks haha
Mala, crna, lijepa. Zgodna, guza top.Ima li gdje sofijina slika iz bilo kojeg ugla?
Dzabe joj sve kada procita poruku i neodgovori ako radi neka kaze ako ne opet odgovori i to je to nego procita poruku i kuliraMala, crna, lijepa. Zgodna, guza top.
Komuniativna i opustena. Jebe se ko zmaj.
Eto
Kako znas brateLaznjak 100%
Ako si bio kod Pamele i bar malo popricao onda znaš da je Pamelina najveca ljubav kockanje, a vidis moj nadimak ovdeIma tko broj od pamele pamy wild sarajevo , izgubio sam.kontakt bio sam prije godinu dana , znate li radi li jos ??? Hvala unaprijed .
Zato sto nikad se nije javila na telefon i rijetko je kad tu aktivna skinute necije slike salje providnoKako znas brate
Ma nista ti nisi izjebo...sve je gluma...a i malecki ti jeUpravo sam bio prvi put kod Crnke.
Pa da vam opišem iskustvo za one koji nisu nikad bili.
Prvo cura je prelijepa i zgodna je, vitko tijelo, dobra guza, manje sise (8/10 što se tiče tijela općenito)
Ali ljudi moji kako cura puši, znaci next lvl..profi bukvalo...ubjedljivo najbolje pušenje ikad...inače ono preko kondoma se slabo sta "osjeti", ali kod nje se baš dobro osjeti...ne mogu ni zamisliti kakav bi osjećaj bio bez kondoma.
Sta je još dobro, pozitivna je, nasmijana, voli da se šali, extra komunikacija.
Sve u svemu cura vrijedi svake marke i baš se trudi.
Pa eto ko nije bio, obavezno znači da ode. Neće se pokajati.
PS: Izjebao sam je tako dobro da je i ona svršila...može potvrditi ako nije tako.
,,Ko zmaj"Mala, crna, lijepa. Zgodna, guza top.
Komuniativna i opustena. Jebe se ko zmaj.
Eto
Uffff prekuca ga crnkaMa nista ti nisi izjebo...sve je gluma...a i malecki ti je![]()
Mozda sam te blokirala jer ti je sigurno bio los pristup...Svako ko pise gliposti nemam se vremena baviti njim!Zato sto nikad se nije javila na telefon i rijetko je kad tu aktivna skinute necije slike salje providno
Nisam ja dragstor da radim u 12 i 3 po noci!! Na svaku poruku koja mi je stigla posle 22h nisam nikad odgovorila..Dzabe joj sve kada procita poruku i neodgovori ako radi neka kaze ako ne opet odgovori i to je to nego procita poruku i kulira
CaricaMa nista ti nisi izjebo...sve je gluma...a i malecki ti je![]()
Ziva istina..nemoj lagati ljudimaCarica![]()
Jesi meni neku vecer vratilaNisam ja dragstor da radim u 12 i 3 po noci!! Na svaku poruku koja mi je stigla posle 22h nisam nikad odgovorila..
A to da sam fejk si samo ti rekao imaju ljudi koji su potvrdili moj fizicki izgled i moju uslugu![]()
Kaze u mene drug, ma ja kad sam s novom zenom prvi put svrsim brate jedna minuta maksimalno.Ma nista ti nisi izjebo...sve je gluma...a i malecki ti je![]()
Ma tako se evo i ovaj umislio nakon 2-3 minuteKaze u mene drug, ma ja kad sam s novom zenom prvi put svrsim brate jedna minuta maksimalno.
Al zato drugi put brate ubijam je 2 -3 minute ko lud.![]()
Ma tako se evo i ovaj umislio nakon 2-3 minute![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|