Sta sad ovaj Hare Harisa neka pa se svadjas sa njomSARO NE SERI...ODJEBI OD MENE I NE GLUMI ...TVOJA PICKA RADI S NJOM.STA HOCES..IMAJ 16 NEPROZNATE DJECE STO SE MENE TICE BOLI ME K...SVOJ POSO
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta sad ovaj Hare Harisa neka pa se svadjas sa njomSARO NE SERI...ODJEBI OD MENE I NE GLUMI ...TVOJA PICKA RADI S NJOM.STA HOCES..IMAJ 16 NEPROZNATE DJECE STO SE MENE TICE BOLI ME K...SVOJ POSO
Ali nisam ja Sara drug,pokusavam to da ti objasnim ali ne ide...SARO NE SERI...ODJEBI OD MENE I NE GLUMI ...TVOJA PICKA RADI S NJOM.STA HOCES..IMAJ 16 NEPROZNATE DJECE STO SE MENE TICE BOLI ME K...SVOJ POSO
Hoces li sad da stqvim poruku kako Sara Hare poziva na trojku...uz visnju. Ne vuci me za jezik...idi pravi n.n djecuTebe puca paranoja ozbiljna.
Ti si mene sa nekim zamijenio.
Js ne prijetim nikome i nikoga ne vrijedjam.
Samo se malo iskuliraj.
Fulao si temu,zalutao na forum,ohladi malo.
Hajde staviHoces li sad da stqvim poruku kako Sara Hare poziva na trojku...uz visnju. Ne vuci me za jezik...idi pravi n.n djecu
Odo kokice pripremitHajde stavi
Provalili te...sklonili te..ti meni seres cijelo vrijeme..sto je dosta dosta.Svoj poso,mij komentar nema veze s tobom..gadis mi se shvatas liAli nisam ja Sara drug,pokusavam to da ti objasnim ali ne ide...
Ako me budes zajebavala stavicuHajde stavi
Nebitna so,jadna,izjebana,nikakvaHajde stavi
Provaljuju te mjesecima ti meni mater psujes mrtvu..fuj...ja sam iskren kao sada sto sam uvijek bioHajde stavi
Drug ,ti si odlijepio za tom nekom Sarom,ja ne znam ni ko je ta.Provaljuju te mjesecima ti meni mater psujes mrtvu..fuj...ja sam iskren kao sada sto sam uvijek bio
Samo mozes biti zavidna toj curi to je sve....ona ima samopostovanjePrimila od nekog dostavljaca sireva u magacinuGarant!Made in livada
![]()
Jesi se uznemirio hahah ni slova ne znas da ubodes.Znas ti dobro,ko god misli da sam lud nek udje u Haretove porukegdjw hvali samu sebe milio puta tj Saru,a Erka tj Saro tj Hare bgm cu pustit poruku gdje pitas momka gdje my je drug gdje pije I da dodju na trojku I da ponesu visnju ....
Jesi I gadis mi se.Ti si najveci lazov na svijetu,najveci prevarant,najvece ljudsko dno koje postojiJesi se uznemirio hahah ni slova ne znas da ubodes.
Polako bolsn ,pa nije GangBang i redaljka smak svijeta.
Voli Sara da se kara pa sta.
Ali nisam ja Sara ni Erko .
Kontas!
I necu ti ja vracati nista..Jesi se uznemirio hahah ni slova ne znas da ubodes.
Kontas!
A sad odjebi I ne reaguj na moje poruke...kao sto ja ne reagujem na tvoje.Lp I sretnoJesi se uznemirio hahah ni slova ne znas da ubodes.
Kontas!
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|