BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Unazad nekoliko godina se za male pare moglo naci extra cura. Onu fatalnu Sunitu platio 70km sat vremena, 600km nas 7 joj dalo za tulum. Ovu Andreu 50km, jednom 4 dana je odveo na more za 150km, jos me pita jel mi puno. A cura 21g, fina, top tijelo, uredna čista. TersBosanka69 je bila elitna, 500e 2h. I bilo tesko do nje i doci. Mogla bi se Andrea i vratit u posao jer se pocela bavit kad se razvela. Udala se prije 2g i vidim da se opet razvela i od ovog
Odakle su ove ? Standardna cujena prije 15 godina je bila 80 ili 100 KM za pola sata jedino je Elma bila 50 dok je bila na super oglasima.

Odakle su ove ? Standardna cujena prije 15 godina je bila 80 ili 100 KM za pola sata jedino je Elma bila 50 dok je bila na super oglasima.
Tersbosanka69 je iz Sarajeva, radila prije nekih 8g, al ona je bila 500e i nije se lako moglo doc do nje. Al je zena raja i nije ni umišljena i ko nije bezobrazan ona je izuzetno fer i bas ljudina. I danas se nekad cujemo. I nabacila mi je par cura. Jednom kad sam bio u Sarajevu me počastila jednom djevojkom, kaze frende zasluzio si :)
A Andrea je iz Busovace al je radila u Sarajevu. Ona je prije 6g radila, bila oko 100km. Meni uzela samo 150km za 4 dana na moru. Kad smo dogovarali, pitam zasto tako jeftino, sat 100km a 4 dana 150km. Kaže pa more je u pitanju.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh