Ajd u pp da ti objasnimKoliko ima godina i gdje bude?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajd u pp da ti objasnimKoliko ima godina i gdje bude?
Doceka te kineskinja idi
Znači da ne idem, zato je cijena smješna.Doceka te kineskinja idi
Evo Recenzija za Vesnu. Znaci ostavio sam br javno i napisao starka e sad pisete mi ko je sta je i hajd u pp. Javilo mi se nekoliko njih da me pita ko je sta je kakva je ima li insta ili fb profil prvo ja nisam neki balavac da dajem te informacije. Drugo bio sam kod Vesne pisali preko Badoo i dosao kod nje starija zena oko 60 god jer mi nije slike slala. Prvo stan smrdi na duhan neuredno drugo htio sam se vratit posto meni nije odgovarala malo me zadrzavala kukajuci kako nema kiriju da plati. Skinula se neobrijana ima neku dole bolest valjda reko evo ti 20km i odem i eto a ovi sto mi pisu u pp sto je reklamiras pa blatis nisam je reklamiro vec dao broj samo posto mi mnogi pisete evo ovako mi lakse i jos nesto zena ima na stolu hrpu lijekova vidi se da nije sva svoja eto da vise niko ne pita ko voli nek ideAjd u pp da ti objasnim
Da li zena visoka, plava?? Ova nije bila tako ruzna ali starija jeste I dobro se oblacila..Ja sam je snimao kako se kupa, ako je to ta..Evo Recenzija za Vesnu. Znaci ostavio sam br javno i napisao starka e sad pisete mi ko je sta je i hajd u pp. Javilo mi se nekoliko njih da me pita ko je sta je kakva je ima li insta ili fb profil prvo ja nisam neki balavac da dajem te informacije. Drugo bio sam kod Vesne pisali preko Badoo i dosao kod nje starija zena oko 60 god jer mi nije slike slala. Prvo stan smrdi na duhan neuredno drugo htio sam se vratit posto meni nije odgovarala malo me zadrzavala kukajuci kako nema kiriju da plati. Skinula se neobrijana ima neku dole bolest valjda reko evo ti 20km i odem i eto a ovi sto mi pisu u pp sto je reklamiras pa blatis nisam je reklamiro vec dao broj samo posto mi mnogi pisete evo ovako mi lakse i jos nesto zena ima na stolu hrpu lijekova vidi se da nije sva svoja eto da vise niko ne pita ko voli nek ide
Zena metar i zilet crnu kosu imaDa li zena visoka, plava?? Ova nije bila tako ruzna ali starija jeste I dobro se oblacila..Ja sam je snimao kako se kupa, ako je to ta..
Al da se dobro oblacila nijeDa li zena visoka, plava?? Ova nije bila tako ruzna ali starija jeste I dobro se oblacila..Ja sam je snimao kako se kupa, ako je to ta..
Hahaha bit ce ih sad, ponit ce 20km i dobro. Daj sta dasEvo Recenzija za Vesnu. Znaci ostavio sam br javno i napisao starka e sad pisete mi ko je sta je i hajd u pp. Javilo mi se nekoliko njih da me pita ko je sta je kakva je ima li insta ili fb profil prvo ja nisam neki balavac da dajem te informacije. Drugo bio sam kod Vesne pisali preko Badoo i dosao kod nje starija zena oko 60 god jer mi nije slike slala. Prvo stan smrdi na duhan neuredno drugo htio sam se vratit posto meni nije odgovarala malo me zadrzavala kukajuci kako nema kiriju da plati. Skinula se neobrijana ima neku dole bolest valjda reko evo ti 20km i odem i eto a ovi sto mi pisu u pp sto je reklamiras pa blatis nisam je reklamiro vec dao broj samo posto mi mnogi pisete evo ovako mi lakse i jos nesto zena ima na stolu hrpu lijekova vidi se da nije sva svoja eto da vise niko ne pita ko voli nek ide
Tako je i idu tamo da jebu jeftino nek ponesu rotmans cigare ili duhana sira kajmaka hljeb i jebaceHahaha bit ce ih sad, ponit ce 20km i dobro. Daj sta das![]()
Tako je i idu tamo da jebu jeftino nek ponesu rotmans cigare ili duhana sira kajmaka hljeb i jebace
A cuo sam da i u guzu prima ne treba kondomHahaha bit ce ih sad, ponit ce 20km i dobro. Daj sta das![]()
I mene zanima?
Jesam ja. Umjesto Anne iz Rusije, docekat ce te kineskinja
Imas li brojeve da mi posaljes?Em je u Zenici bila i kriza, a nakon ovog hapšenja nedavno i ove postojeće su se malo umirile.
Di je.Viktorija nestala, da se nije udalaOd 21:00 h do 00:00h Mostar
+387 61 240 892
Vidimo se uskoro Sarajevo i BL![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|