BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ovako nemojte mi vise pisati privatne poruke, pisao sam bio sam kod kurvica22, e sad su mi se javili neki imas sta za Tz da ne bi vise pisao u pp nekima koji traze cd i trans da jebu a za kurvicu kaze pisu lose e pa vi koji birate i jebete i musko i zensko i zgadili ste se mi zivot, znaci trazis broj a ovamo po forumima pitas za trans i cd a sta si ti nego neki peder ne branim nikoga ovde i niti imam sta samo mi vise ne pisite

Ovako nemojte mi vise pisati privatne poruke, pisao sam bio sam kod kurvica22, e sad su mi se javili neki imas sta za Tz da ne bi vise pisao u pp nekima koji traze cd i trans da jebu a za kurvicu kaze pisu lose e pa vi koji birate i jebete i musko i zensko i zgadili ste se mi zivot, znaci trazis broj a ovamo po forumima pitas za trans i cd a sta si ti nego neki peder ne branim nikoga ovde i niti imam sta samo mi vise ne pisite
A tek kad dobiju broj tad nastaje sou...Kakve sve poruke posalju djevojkama to je za cuditi se..Raznoraznih bolesti koje traze kao uslugu..A najvise onih motel sta za 50 do 100..
Pisao bih svasta al dobio sam zabranu da pisem od moje jedine 🖤 Da mi se ne naljuti hh
Samo opusteno brate..Kad je sex u pitanju pogana smo nacija..Drug bi ti sestru pa i majku povalio..a ne komsija haha

A tek kad dobiju broj tad nastaje sou...Kakve sve poruke posalju djevojkama to je za cuditi se..Raznoraznih bolesti koje traze kao uslugu..A najvise onih motel sta za 50 do 100..
Pisao bih svasta al dobio sam zabranu da pisem od moje jedine 🖤 Da mi se ne naljuti hh
Samo opusteno brate..Kad je sex u pitanju pogana smo nacija..Drug bi ti sestru pa i majku povalio..a ne komsija haha
Ma debili necu ni da pisem vise ne znaju ni pristupit kad se jave i ja bi isto blokiro kad bi se meni onako javili a najjaci su mi sto jebu trans pa pitaju za broj jos pise o kurvici pisu lose nisam ja bio e pa trebas otic ima ona onaj dildo a sve ko fol fini ljudi a primaju ga u supak

Ja bio u Tuzli u hotelu ajd nesto da nadjem i pisao sa kurvica22 ne dolazi na adresu ok otisao ja prvo poslao selfi jer ima dosta blokiranih kupe broj pa hoce da zezaju tako mi pricala odem bilo mi super raja je uglavnom cista uredna sto je kod mene bitno i volim punije malo ispricali se nije gledala na sat meni ok a sad kome nije postujem o ukusima se ne raspravlja i reko sam da mi se vise ne javljaju niko ama bas kad sam vidio kakve forume posjecuju i pitaju imal sta cd trans fuj

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh