200€Poz, neko nesto sa Sarajevo?. Nasao sam jednu na Ciglanama ali je 30 min 250e
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
200€Poz, neko nesto sa Sarajevo?. Nasao sam jednu na Ciglanama ali je 30 min 250e
Ma kakav posaoNe brini za nju ne uzima ona tebi posao. Ti si ipak klasa…
Meni bolje kita radi kad sam pod dozom, budem više napaljeniji hahaJa sam ti kontra svih..kad popijem alat ne radi nema nade..nista tad ne pomaze..zato su neke samnom prvo cugale pa sex..jer su znale da cu im za pet minuta reci..lezi ti pored mene nasloni glavu na rame i da se ispricamo jer ne dize ga ni Pamela iz najboljih dana..
Nego idite i provedite se sa najboljom i najljepsom djevojkom..jer inace neki su poceli srati previse..pa bi mogli ja i crna u buduce dolaziti onako turisticki na dan dva..a placat cu joj ja duplo nego sto zaradi u bilo kojem gradu..
Tako da...
Mostar sutra i prekosutra..
066-141-783 whatsapp
#Crnka
#Elki
Sve lafo nema ništa u Zenici, a padaju...Uhapšena Zeničanka zbog navođenja žena na prostituciju, neke od njih su bile maloljetne
Policijski službenici Sektora kriminalističke policije, Uprave policije MUP-a Zeničko-dobojskog kantona su uhapsili žensku osobu E.V. (1988) iz Zenice zbog orga...www.klix.ba
Jeli bio neko
Ko je EVSve lafo nema ništa u Zenici, a padaju...
Jarane Viktorija je moja buduca ženaLjudi,kakva je ova victoria u mostaru?ajde da se javi neko da znam iz prve ruke trazim nesto posebno
To je ona sto na oglasima ima 27 godinaUhapšena Zeničanka zbog navođenja žena na prostituciju, neke od njih su bile maloljetne
Policijski službenici Sektora kriminalističke policije, Uprave policije MUP-a Zeničko-dobojskog kantona su uhapsili žensku osobu E.V. (1988) iz Zenice zbog orga...www.klix.ba
Jeli bio neko
Bila murijaUhapšena Zeničanka zbog navođenja žena na prostituciju, neke od njih su bile maloljetne
Jeli bio neko
Mala plakni je fino sutra oko 10 ipo da Ivan dođe da ti pičku glođe u formi sam u treningu sam mislim da ću da te izmorim pošteno. Pišem tiMostar jos sutra (subota) od 10h do kad ne pregorim a blizu sam hahhahahaa
066-141-783wa
#crnka
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|