BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Imam Info. Broj od djevojke 28 god. Radi sve (obavezno kondom) bez neće!! Radi okolina Travnik,Turbe,D.Vakuf i Bugojno..
Bez slanje x bona, nema trenutno svoje mjesto, nego kako se dogovorite i gdje., voljna je bilo gdje, samo ozbiljno, pišite PP šaljem broj 💪🏽👌🤲🏽
Martine molim te posalji broj te djevojke. Moj broj je 063544065. Hvala puno jarane

E ovako ja tvdim da ne vrijedi! Evo zasto. Sinoc smo dogovorili u 20h date. Dosao sam ranije 10 ak min i doticna mi je odgovorila da popijem kafu pola sata dok ne bude spremna sta li vec. Sacekao sam nekih 45min da bi mi odgovorila da joj je zao i da je morala odjaviti stan. Bio sam budala i nisam poslusao druga koji je isto tako izvisio jer je zakasnio TACNO 5 min. E sad vi izvolite i rizikujte. Lijep pozdrav i toliko od mene na temu “nevjerovatne ljepote”. 😂
I da si otisao nemas sta vidjeti 45 kg😂

E ovako ja tvdim da ne vrijedi! Evo zasto. Sinoc smo dogovorili u 20h date. Dosao sam ranije 10 ak min i doticna mi je odgovorila da popijem kafu pola sata dok ne bude spremna sta li vec. Sacekao sam nekih 45min da bi mi odgovorila da joj je zao i da je morala odjaviti stan. Bio sam budala i nisam poslusao druga koji je isto tako izvisio jer je zakasnio TACNO 5 min. E sad vi izvolite i rizikujte. Lijep pozdrav i toliko od mene na temu “nevjerovatne ljepote”. 😂
To ce se desiti svakome ko se ne postavi ozbiljno! Rekla sam davno dogovori kratki i jasni bez cenkan😘

To ce se desiti svakome ko se ne postavi ozbiljno! Rekla sam davno dogovori kratki i jasni bez cenkan😘
Kao prvo nemoj da izmisljas imam kompletnu nasu konverzaciju sacuvanu. Dogovor je bio kratak i nisam ni pokusao da se cjenkam jer 150KM je zaista malo novca za pola sata. Kao sto rekoh,bio sam toliko ozbiljan da sam dosao i ranije da mi se ne bi desilo isto sto i mom drugu koji je kasnio par minuta jer mu je bilo zeznuto da nadje tu adresu gdje si rentala stan.

Kao prvo nemoj da izmisljas imam kompletnu nasu konverzaciju sacuvanu. Dogovor je bio kratak i nisam ni pokusao da se cjenkam jer 150KM je zaista malo novca za pola sata. Kao sto rekoh,bio sam toliko ozbiljan da sam dosao i ranije da mi se ne bi desilo isto sto i mom drugu koji je kasnio par minuta jer mu je bilo zeznuto da nadje tu adresu gdje si rentala stan. A koliko si ti neprofesionalna govori i to da si trazila da kupim kondome.😂🙈

Druze samo bi se okrenuo i otisao. Znalo mi se tako desiti da odem na adresu kad tamo neke mrsave raspadnute narkomanke. Okrenem se i odem. Al bezveze joj sto laze. Kad je pojedinci hvale onda joj prija a kad neko uputi negativnu kritiku onda izmislja razloge zbog kojih je izradila ljude.
Kondome kupujete sami sebi a imam i ja prepisku gdje si poslao 500 poruka u 5 minuta a to sto pricaju da imam 45 kg mogu potvrditi moj izgled samo oni koji su bili kod mene da ti sigurno sa tom glavom se pored mene ne bi mogao istaci

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh