Ma misli nekog to zanima.. jebeno napumpan ego..Nije mi jasno da odlazi u ponedeljak kad su plate ..nista moramo postovati..u ponedeljak u 12.00 svi na forumu minut sutnje..(nemoj ko da bi zucno)..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma misli nekog to zanima.. jebeno napumpan ego..Nije mi jasno da odlazi u ponedeljak kad su plate ..nista moramo postovati..u ponedeljak u 12.00 svi na forumu minut sutnje..(nemoj ko da bi zucno)..
Nije bolest sve sto boli..Prije nego okači pičkurinu o klin, tebi pošto ti je junfuuu uzela bi trebala dati da se ispišeš pošteno da je pojebeš u šupak i da joj ga istovariš u usta @Night24
Nek je sretnoI ja bih se trebala aBd povuci ovde godine iz posla.
Ostavis sebi samo pouzdanu klijentelu..tako da se ne oglasavas nigdje..promijenis br..i javis tim ljudima koji ce te zvati bilo za sex ili izlazak ..i mnogooo manje problema i jebavanja zivaca..sretno u svakom slučaju..Ja bih bio jedan od stalnih 100 %..Al vec znas da od crne ne idem dalje a neda mi ni ona da idem kod drugih hhSutra Sarajevo do nedjelje 02.02. cu raditi kao sto sam vec rekla i povlacim se iz posla
Cijene cu malo korigovati te ce iste iznositi : Pola sata 75€
Sat 150€
Kondome donosite vi jer iste necu kupovati za posljednje termine !
Zamolit cu za brze dogovore !
Stup
061025584
Sara
Gdje suNišta ne gubite, došle mladje i kvalitetnije..
Nisu javne, al malo se promuvas po SA, odvojis uvo, ima top klinki koje se jebu za neki interes, finansijski ili ovako neki..Gdje su
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|